Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Véleményetekre lennék kíváncsi...

Véleményetekre lennék kíváncsi! Mit csináljunk?

Figyelt kérdés

A lányom megy az iskolával külföldre kirándulásra. Havonta fizettünk és az a lényeg, hogy múlt héten megkérdezte a lányunk hogy menyinél tartunk a befizetéssel, és kevesebb van neki felírva, mint amit mi szerintünk befizettünk! És az egyik embernek is ugyanúgy "eltűnt" bizonyos pénzösszeg ugyanabból a hónapból, mint nekünk. Egy baj van a tanáruk nagyon hangulatember és tud nagyon bunkó is lenni azzal akit nem kedvel, és nem szeretném ha megbuktatná vagy hasonló a lányunkat. És ha bemegyünk és szólunk, nem tudjuk bizonyítani hogy befizettük.Mit csináljunk?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. márc. 13. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Én nem igazán értem a kérdésedet. Ti most részletben fizetitek a külföldi kirándulás összegét. Oké, ezt értem. De amikor a lányod beviszi a havi pénzt, akkor nem kap valami átvételi elismervényt, hogy X összeget Y napon átvettek tőle. Nem kell hogy rózsaszín csekk legyen, de egy sima papír is megtette volna. A lányod beviszi a pénzt, a tanár átveszi, és egy sima papírra le is van írva, hogy

Kiss Kata: 2015. március 5 : 10.000 forint átvettem aláírás: Kovács Béla tanár úr. Erre miért nem gondoltatok? Így, hogy bizonyítani sem tudjátok, nem sokat tehettek. Talán annyit, hogy felkeresitek az összes szülőt, és így megtudjátok, hogy hány család járt így mint ti. Ha szinte mindenki akkor lehet menni együtt az igazgatóhoz. Ha csak 1-2 szülő akkor el kell nyelni a békát, és legközelebb úgy vigyen pénzt a lányod, hogy kérjen elismervényt róla.

2015. márc. 13. 18:38
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem kapott semmilyen lapot, mert az elején mondták hogy majd adnak és azóta sem adtak.

És ez egy katolikus iskola, szóval megbíztunk a tanárokba.

2015. márc. 13. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy katolikus iskola mégis eltűnik a pénzetek..
2015. márc. 13. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Mennyi van még neki vissza a suliból? Más akkor, ha első éves és más akkor ha utolsó ("nem szeretném ha megbuktatná").

Mennyi pénzről van szó? 5000 Ft-ért nem biztos, hogy verném az asztalt, viszont 25 000-ért igen.

2015. márc. 13. 19:26
 5/8 A kérdező kommentje:

2-as

és 10 000 forintról van szó

2015. márc. 13. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Függetlenül attól, hogy mi történt, ez így nem szabályos, úgyhogy mindenképp kell vele, vagy az igazgatóval beszélni. Olyan nincs, hogy egy befizetésről nem ad semmilyen papírt. Nyugtát kéne kitölteni, de legalább egy darab papírra ráírni az összeget, dátumot, aláírást.

A másik károsulttal közösen kéne vele beszélni erről. Első körben szerintem csak meg kéne kérni, hogy számolja át az pénz, hátha rosszul adminisztrálta magának és hogy a későbbiekben adjon nyugtát. Ha ez nem vezet eredményre, akkor jöhet az igazgató.

2015. márc. 13. 20:54
 7/8 A kérdező kommentje:
már átszámolta a pénzt, mikor a másik személy jelezte hogy valami nincs rendben és nem lett meg a pénz...
2015. márc. 13. 21:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Elég szomorú, hogy olyan iskolába jár a lányod, ahol:

1) vallást oktatnak

2) bunkó hangulatembereket alkalmaznak

3) több tízezreket kérnek egy kirándulásra, amiről SEMMILYEN papírt nem adnak

4) ellopják a gyermeked pénzét

5) szimpátia alapján megbuktathatják a gyermeket, akárhogy tanul

Én inkább ezt gondolnám át, de jó alaposan...

2015. márc. 13. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!