Mit csináljunk a párommal vagy hova mennyünk húsvétkor?
Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 10:07
1/13 A kérdező kommentje:
nem sokat találkozunk csak hétvégente de valamit jó lenne csinálni
2012. febr. 28. 10:09
2/13 anonim válasza:
Mennyünk? Te jó ég...
Egyáltalán hol éltek? Mondhatnám, hogy menjetek egy nagyot sétálni Budapesten valamerre, de ha zalaegerszei vagy, akkor ez talán nem jó ötlet.
3/13 anonim válasza:
állatkert/vadaspark
már jó idő lesz,nekünk szinte minden évben program az ország valamelyik állatkertje/vadasparkja
4/13 A kérdező kommentje:
én szolnoki vagyok a párom kápolnai
2012. febr. 28. 11:31
6/13 anonim válasza:
Ha belföld, akkor nézz körül a szallas.hu-n.
8/13 anonim válasza:
Háát, mivel a húsvét valaminek az ünnepe (Jézus feltámadása), ezért talán első utatok vezethetne a templomba :), aztán esetleg családlátogatás. Bár, gondolom ez sokaknak nem jó tipp. Én szeretek "csak úgy" otthon pihizni. Ilyenkor szerintem lehet igazán. Ha viszont kirándulni mentek, lehet, hogy az is fárasztó. Bár, lehet, hogy csak én vagyok így vele...
9/13 A kérdező kommentje:
nyelvtan az lesz attól nem félek
2012. márc. 2. 08:34
10/13 anonim válasza:
A leginkább illő dolog ilyenkor templomba elmenni, hiszen a húsvét Jézus feltámadásának ünnepe. De ha nem vagytok vallásosak, akkor is mindenképpen érdemes családi körben, vagy egymással eltölteni. A húsvét ünnep, ezért ilyenkor nem is igazán jó olyan szórakozási formákat választani, melyeket egy közönséges hétvégén is megcsinálna az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!