Merre menjünk? Vagy mit csináljunk?
Van egy feleségem és 2 fiam (kicsik). Olyan sok mindenről lemaradtam a munka miatt és keveset voltam velük. Nem a munka fontosabb csak ha nem megyek akkor cumi van amugy kamionozok. Tavaly meg azelőtt is nyáron nagyo nsokat mentem mert ugye nyáron építenek a legtöbbet és kell az anyag. Ezért a nagyobbik fiam első szavairól, mondatairól meg ilyenekről is lemaradtam és akkor már a másodikéról nem akarok. Én hülye marha meg mentem. Ha most is ez lesz lesz@rom és átmegyek másik céghez. Mostmár többet akaro kvelük lenni. Főleg h nemrég kaptam vissza őket. Azon gondolkoztam h hétvégén mehetnénk valamerre. Szerintetek hova menjünk?
29/F
Bárcsak az én párom is így észheztérne. GRATULÁLOK!!!
Nézz körül a neten a google-ban város szerint és a rádióban a hírekben hátha mondják, hogy felétek milyen programok vannak.
Sok boldogságot!!!
Állatkert fagyizással összekötve :))
Szerintem ennek nagyon örülnének :))
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!