Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova menjünk, mit csináljunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova menjünk, mit csináljunk?

Figyelt kérdés
Szerdán elszeretnék vinni egy lányt aki nagyon tetszik nekem valahova Sárospatak és Sátoraljaújhely környékén.Kalandparkok, bobpálya meg a strand kilőve. A mozi is. Azt szeretném hogy nagyon jól érezze magát velem, hogy boldog legyen, ezért inkább kicsit viccesebb helyre gondolnék ahol lehet játszani. Pl.: bowling. Van valamilyen más ötletetek??
2011. aug. 8. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
most nem azért, de viccesebb hely pl.: bowling...hát sztem a bobpálya jóval viccesebb mint a bowling...
2011. aug. 8. 12:03
 2/9 A kérdező kommentje:
igen az, de ott már volt a nyáron nem is egyszer..:) én is tudom hogy viccesebb de valami új hely kéne :)
2011. aug. 8. 12:04
 3/9 Panda Péter ***** válasza:
ha ez első randi, akkor inkább egy beszélgetős-sétálgatós estét tervezz vagy max vacsorát. az ilyen játékos dolgokat nem tartom jó ötletnek első randira (mint ahogy a mozit se) mert megosztja a figyelmet.
2011. aug. 8. 12:06
 4/9 A kérdező kommentje:
jajj igen az kimaradt hogy nem első, nagyon jól ismerjük egymást, mindent tudunk egymásról.:) de a mozit inkább most is kihagynám...:)
2011. aug. 8. 12:08
 5/9 A kérdező kommentje:
xD xD :D:D
2011. aug. 8. 12:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem olyan rossz az a bowling, csak vigyázz, ne a játék legyen a lényeg, nehogy elkapjon a versenyszellem. De ilyenre jó a billiárd is..., ami közben lehet dumálni, iszogatni. Előtte azért kérdezd meg, lenne-e kedve bowling-ozni, ne ott derüljön ki, hogy hidegrázást kap, ha meglátja.
2011. aug. 8. 12:12
 7/9 A kérdező kommentje:
szeret bowlingozni és mindig mondogatta hogy majd megver benne, azért is gondoltam ezt, mert más nem nagyon jut eszembe azon a környéken, a verseny szellem meg nem érdekel, a lényeg hogy ő nyerjen és jól érezze magát, de persze ne vegye észre hogy nem adom magam bele teljesen....de kitudja lehet hogy jobban is játszik mint én :) de utána mit lehetne még csinálni?? ez max 2 órás elfoglaltság, egész délutánra tervezzük :)
2011. aug. 8. 12:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ismerős arra, de ahol a terem van, ott nincs semmi más a közelben?
2011. aug. 8. 12:23
 9/9 A kérdező kommentje:
hát épp ez az hogy én se ismerem azt a környéket...:(:( ezért kértem segítséget hátha ti tudtok valami jó ötletet mondani...
2011. aug. 8. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!