Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjünk, mit csináljunk? (2. randi)
Tudom és nem akarok mindent előre megtervezni,mert tudom,h úgyse úgy lenne a randi,csak tippeket szeretnék hallani.
Remélem van aki eléggé ismeri Esztergomot,mert ott lenne a randi.A lány ott lakik koleszban és kéne pár ötlet,h hova mennyünk és miket tudnánk csinálni.Sajnos csak kb 1 órát lehet kint :S,szóval szeretném úgy eltölteni,h nagyon jól érezze magát és h a végére elcsattanjon az első csók.:D
Egy óra nagyon kevés idő...
Valahogy vedd rá hogy maradjon kint tovább vagy ha nem lehet akkor menj be vele a koleszba biztos van kert ahová kiülhettek mond azt a tanároknak hogy a testvére vagy!!
Vidd el valahova egy pizzára közben dumálgathattok, aztán vesztek valami üditőt és bekéretszkedsz a koleszba és elvonultok valahová ahol tudtok dumcsizni!!
Egy óra alatt felesleges akárhová is elmenni, keressetek a közelben egy pizzeriát aztán mindenképpen juss be a koleszba valahogy!
Egy óra alatt nem fog össze jönni a csók ahhoz elmélyülöbb beszélgetés kell amihez ez az idő kevés!
Esztergomi vagyok:D
Menjetek játszótérre akár a bástya mögé vagy dunapartra,Széchenyi térre :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!