Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova menjünk, mit csináljunk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova menjünk, mit csináljunk? (2. randi)

Figyelt kérdés

Tudom és nem akarok mindent előre megtervezni,mert tudom,h úgyse úgy lenne a randi,csak tippeket szeretnék hallani.

Remélem van aki eléggé ismeri Esztergomot,mert ott lenne a randi.A lány ott lakik koleszban és kéne pár ötlet,h hova mennyünk és miket tudnánk csinálni.Sajnos csak kb 1 órát lehet kint :S,szóval szeretném úgy eltölteni,h nagyon jól érezze magát és h a végére elcsattanjon az első csók.:D

2009. szept. 13. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
menjetek oda ahová akartok, és csináljátok azt amit akartok. ez ilyen egyszerű. ha mi itt leírjuk, az már nem a ti elképzelésetek.
2009. szept. 13. 21:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát ez az,h nem ismerem eléggé a várost,h akárhová elvigyem.Ha meg tőle fogom megkérdezni úgyis,azt fogja mondani,h "nemtom",meg h "nekem mindegy".A lányok már csak ilyenek.
2009. szept. 13. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát én tudom ajánlani a Bazilikát, környékét; onnan úgy is szép kilátás nyílik a Duna irányába, ahol romantikus percek/beszélgetés közben elcsattanhat az első csók;) (sok sikert)
2009. szept. 13. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy óra nagyon kevés idő...

Valahogy vedd rá hogy maradjon kint tovább vagy ha nem lehet akkor menj be vele a koleszba biztos van kert ahová kiülhettek mond azt a tanároknak hogy a testvére vagy!!

Vidd el valahova egy pizzára közben dumálgathattok, aztán vesztek valami üditőt és bekéretszkedsz a koleszba és elvonultok valahová ahol tudtok dumcsizni!!

Egy óra alatt felesleges akárhová is elmenni, keressetek a közelben egy pizzeriát aztán mindenképpen juss be a koleszba valahogy!

Egy óra alatt nem fog össze jönni a csók ahhoz elmélyülöbb beszélgetés kell amihez ez az idő kevés!

2009. szept. 14. 05:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Esztergomi vagyok:D

Menjetek játszótérre akár a bástya mögé vagy dunapartra,Széchenyi térre :D

14/L

2009. szept. 14. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!