Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha sok pénzed lenne, mennyit...

Ha sok pénzed lenne, mennyit költenél max. Egy nagy családi nyaralásra?

Figyelt kérdés
Hová vinnéd a családod/rokonokat, mennyi időre, és mennyit szánnál rá?
2015. márc. 10. 16:26
 1/9 anonim válasza:
100%
Mennyi az a sok? Korlátlan? Akkor világ körüli útra életünk végéig. Szerintem határozd meg, hogy az a sok mennyi. Személy szerint én Peruba mennék el, millió körül van az út, ami számomra elérhetetlenül sok.
2015. márc. 10. 16:31
 2/9 anonim válasza:

Nincs nagy családom, vagyis elvileg van, de nyaralásra nem vinném őket.

A testvéremmel mennék, Írországba, Izlandra. Egyikünk sem szereti a meleget, északra mennénk. Ha lehet, örökre. :)

2015. márc. 10. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Engem a Húsvét-sziget és az Antarktisz érdekel, viszont egyik hely sem ideális családi nyaralásra. Ha vinni kell az egész pereputtyot, akkor szerintem is egy világ körüli út lenne a nyerő.
2015. márc. 10. 16:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Amit én most szerveznék, az 5-6 felnőtt+2 gyerek, Földközi-tenger, hajózás. Oda-vissza út+ városnézések, így 14-20 nap lenne. Kb 2 millió.
2015. márc. 10. 17:54
 5/9 A kérdező kommentje:

Azért nem írtam konkrétat, mert van akinek, a fél millió is sok, van aki meg 10 milliót is csak kiráz a zsebéből.

Köszönöm a válaszokat.

2015. márc. 10. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Fél millióból már egész jó el lehet lenni ha nincsenek nagy igényeid. Fél millióból el lehet menni pl Indonéziába ahol minden van egy országon belül és simán veri Izlandot ami ráadásul még méreg drága is.
2015. márc. 10. 19:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Haló ember! Hogy mész el családostul Indonéziába fél misiből??

Nekem még nincs sok pénzem. De azt tudom, hogy nagyon menő nyaralásokat (all inc. Hawaii, Maldives, egyéb egyenlítő körüli helyek) ki lehet hozni 500-700 per főből. Szóval ha lenne pénzem, akkor én vinném szüleimet meg tesómat, plusz mi a párommal. 3-4 millióból meglenne. Nagyszülőket is jó lenne, de ők már nem biztos hogy bevállalnának ilyen hosszú repülőutat.

2015. márc. 10. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Az, hogy mennyit költenék? Annyit amennyi van rá:) Ha több pénzből gazdálkodhatok, akkor 5*-os szállodába vinném a pénzem, ha kevesebb, akkor akár egy hostel is megteszi.

Én most egy maláj utat tervezek, ide ketten megyünk majd a férjemmel. Ez egy millió alatt lesz költőpénzzel mindennel együtt. Kulala Lumpurban egy olcsóbb, egyszerűbb szállást foglaltam, Tioman szigetén pedig egy 4*-osat.

Ahova még nagyon vágyom Virgin Gorda, oda viszont már gyerekestül, annak még néztem utána, de az azért jóval többe fog kerülni, így az előzetes kalkulációk alapján.

Indiát egész olcsón kihoztuk, ott is ketten voltunk, fél millió alatt megvolt, viszont most nyáron Toszkána majdnem 800.000 volt, és ebből a szállás félpanzióval 200.000 körül volt.

2015. márc. 11. 11:59
 9/9 Dolores55 válasza:
Összeülne a család és együtt eldöntené hogy mi lenne jó mindenkinek. A pénz nem számítana úgysem :)
2015. márc. 16. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!