Ha sok pénzed lenne, mennyit költenél max. Egy nagy családi nyaralásra?
Nincs nagy családom, vagyis elvileg van, de nyaralásra nem vinném őket.
A testvéremmel mennék, Írországba, Izlandra. Egyikünk sem szereti a meleget, északra mennénk. Ha lehet, örökre. :)
Azért nem írtam konkrétat, mert van akinek, a fél millió is sok, van aki meg 10 milliót is csak kiráz a zsebéből.
Köszönöm a válaszokat.
Haló ember! Hogy mész el családostul Indonéziába fél misiből??
Nekem még nincs sok pénzem. De azt tudom, hogy nagyon menő nyaralásokat (all inc. Hawaii, Maldives, egyéb egyenlítő körüli helyek) ki lehet hozni 500-700 per főből. Szóval ha lenne pénzem, akkor én vinném szüleimet meg tesómat, plusz mi a párommal. 3-4 millióból meglenne. Nagyszülőket is jó lenne, de ők már nem biztos hogy bevállalnának ilyen hosszú repülőutat.
Az, hogy mennyit költenék? Annyit amennyi van rá:) Ha több pénzből gazdálkodhatok, akkor 5*-os szállodába vinném a pénzem, ha kevesebb, akkor akár egy hostel is megteszi.
Én most egy maláj utat tervezek, ide ketten megyünk majd a férjemmel. Ez egy millió alatt lesz költőpénzzel mindennel együtt. Kulala Lumpurban egy olcsóbb, egyszerűbb szállást foglaltam, Tioman szigetén pedig egy 4*-osat.
Ahova még nagyon vágyom Virgin Gorda, oda viszont már gyerekestül, annak még néztem utána, de az azért jóval többe fog kerülni, így az előzetes kalkulációk alapján.
Indiát egész olcsón kihoztuk, ott is ketten voltunk, fél millió alatt megvolt, viszont most nyáron Toszkána majdnem 800.000 volt, és ebből a szállás félpanzióval 200.000 körül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!