Ki jön velem világgá?
Már mindenhol keresgéltem, mindenféle címszavakkal erre témára rágerjedt embereket, de sehol nem találok senkit. A lényeg, hogy eddigi életemben olyan változások jönnek amikkel nem tudok mit kezdeni, elvesztek mindent fél éven belül, és így gondoltam neki látnék a nagyvilágnak. De mivel lány vagyok és mellesleg - mások által elhangzottak alapján merem állítani- hogy nem vagyok egy bányarém, egyedül necces lenne. Feltenném egy lapra a semmimet. ( indulásnak mindössze 150.000 Ft. áll rendelkezésemre, aztán útközben majd ahogy esik úgy puffan.) Gondoltam elindulni valamerre stoppal, gyalog ahogyan lehet, minnél olcsóbban és bejárni Európát. Van egy társalgási angolom, és alap olaszom valamint nagyon kevés spanyol.
25/L
De gyökerek vagytok. Ha valakinek van egy biciklije akkor Európán belül addig elvan amég akar, 0ft kezdőtőkével is.
Emellett nem mindenki célja a napi 8-12 óra robot, mert nem mindenki olyan anyagias.
Én jelenleg dolgozom, de jövő nyáron én is belevágok. Addig összeszedem a pénzt a vízumokra és kelet felé veszem az irányt. Arra még könnyebb menni pénz nélkül(kivéve ugye a vízum árak). Az emberek kedvesebbek, nem olyan anyagiasak, mint Europában. Ezen felül sokkal több természeti látnivaló van.
Sajnos nekem is ez a tapasztalatom, az ember feltesz egy kérdést, és özönlenek rá a gusztustalan válaszok... Érdemes megnézni a Blikk és Borsonline hírek alatt a kommenteket, a rosszindulat mindenhol...
A kérdésre visszatérve, én is rengetegszer éreztem így, hiszen alapból benne vagyunk egy mókuskerékben, és jó lenne szabadulni belőle, világot látni, Élni... Sokan nem merik megtenni a lépést ill nem tudják hogyan kezdjenek neki. A többség beletörődik a tyúkszaros életébe hogy megszületett és robotol élete végéig, közben az életkedve is elmegy ami volt. Szép lassan pedig megöregszik és elmondhatja semmit nem látott a világból, egész életében utálta amit csinált... Stb stb :) merni kell kockáztatni és ÉLNI
És azzal hogy itt fossátok a szót és látjátok a világ értelmét már minden meg is oldódik.
Nem itt kell nyavalyogni, ha úgy érzitek neki kell indulni. De persze a magyar birka csak bégetni tud cselekedni már nem.
Szia! Én egy 22 éves srác vagyok aki elkeseredésébe pont erre készül! Látom te nem rég írtad ki a életet! Tudod az élet túl rövid és nem akarom úgy eltölteni hogy folyton dolgozok! Már depresszióm van a sok sok itthon léttől!
Nem találom a helyem a világban! Olvastam bicóval neki lehetne indulni ! :) írj már majd mindent megbeszélünk ! :) Én lehet benne lennék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!