Én csak azt furcsálom, hogy NZ-t senki se mondja. Bár ezt betudom annak, hogy még nem voltatok ott.
Szép zöld mezők, mint Ausztriába, csak mellé még ott van rengeteg gyönyörű, tisztavízű tó és még a tenger is.
Én képtelen vagyok csak egyett megnevezni. Oberstdorf szerintem nagyon szép, de nem lehet összehasonlítani Langkawi gyönyörű tengerpartjával.
Nekem Budapest is szép város, de egészen más mint pl. Helsinki ami szintén szép város.
Ahová vissza szeretnék menni: Sydney, Szingapúr, Phuket.
MI ..volt ?
Ez beugrató kérdés? Én nem így írnám/kérdezném !!
Eddig háromszor akadt el a lélegzetem a látványtól:
Először a Grossglocknert, illetve a környező hegyeket látva,
másodszor New Yorkban, mikor kiléptem a buszpályaudvar épületéből az utcára, (Miamiba repültem, onnan kocsival és busszal jutottam el NYC-be... alig láttam valamit a buszból ezért volt lélegzetelállító az utca látványa, mikor kiléptem az épületből. Láttam, hogy süt a nap, csak éppen mindenütt árnyék volt a brutál magas épületektől)
és harmadjára Neuschwanstein kastélyát megpillantva a Mária-hídról.
Mindezt úgy, hogy munkámból kifolyólag nagyon sok helyen jártam már Európában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!