Mi volt a legszebb, legjobb, legötletesebb ajándék, amit valaha kaptál?
Írhatnak párkapcsolatban élők (elsősorban ez érdekelne),
de írhat bárki, aki szülinapra, névnapra, bármire bármit bárkitől kapott :)
Köszi! :)
Én egyszer csináltam egy emlékkönyvet a volt páromnak az első évünkről. Fényképek voltak benne, eseményekről leírás, koncert jegyek, stb. Jópofa dolog volt és sokat foglalkoztam vele. Utólag visszagondolva gyerekes dolog, de akkor jó ötletnek tűnt :P
Mostani páromtól a legkedvesebb egy ezüst nyaklánc volt egy csoda szép medállal a születésnapomra. Nem volt drága, meg nem látványos, de teljesen az én stílusom. Azon voltam meglepődve, hogy ilyen jól beletalált, pedig akkor még csak pár hónapja jártunk.
Utána, ami még nagyon jópofa volt, az egy párna. Ő készítette a mintát hozzá, amit rávasaltatott.
De egy meglepetés szülinapi buli is jól sülhet el, tapasztalat ;)
Egy ilyen mintát hogyan tudnék megszerezni szerintetek?
Tehát a két kis képet a pólóról virtuális formában, mert nem lenne rossz párnára vagy pólóra tényleg
Pl:
Csak a ciril szöveget le kell róla szedni.
Amúgy google keresóbe írd be, hogy
puzzle people
people with puzzle
vagy valami hasonlót és akkor kidob egy csomót, csak keresni kell.
Közben megtaláltam a kis figurádat, csak le kell róla pucolni az árnyékot. Ezt a legtöbb helyen meg tudják csinálni, vagy ha értesz a photo shop jellegű programokhoz, akkor kb 2 perc neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!