Melyik külföldi országokban jártál? Mi volt a legjobb, hova mennél még egyszer?
Magyarország {szerbiai vagyok, szal nekem külföld:D}, Görögország, Montenegró, Románia, Bosznia-Hercegovina {átutazóban}, Macedónia {átutazóban}
Görögországba mennék vissza nagyon szívesen, és idén nyáron megyek is (L), meg még idén nyáron Németország :) Remélem jó lesz, és igen, utazni jó :)
Angliában laktam, Franciaországban lakom, jártam Horvátországban, Olaszországban, Belgiumban, Luxemburgban, Németországban, Ausztriában, Svájcban.
Svájcot ajánlom és Horvátországot.
nemetorszag, ausztria, szlovakia, horvatorszag, magyarorszag, szerbia, montenegro, gorogorszag, bulgaria
amit pedig ajanlanek, az az usa;)
lássuk csak.. voltam lengyelben, szlovákiában, ausztriában, szlovéniában, romániában, szerbiában, horvátban, olaszországban, franciában, németben, csehországban..
ahova visszamennék és megyek is : franciaország:) bár itt igazából csak síelni voltam, nem városnézésre, de jövőre is ide lesz a téli kiruccanás :)
Ausztria, Németország, Liechtenstein, Svájc, Szlovákia.
Minden vágyam eljutni Olaszországba, Spanyolországba, Portugáliába és Franciaországba, meg talán pár Európán kívüli helyre is, de úgy gondolom, Európa messze a legszebb hely ezen a Földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!