Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik külföldi országokban...

Melyik külföldi országokban jártál? Mi volt a legjobb, hova mennél még egyszer?

Figyelt kérdés
És mi az, amit ajánlanál? :)
2010. febr. 11. 19:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Mexicóba vissza mennék:))
2010. febr. 11. 21:28
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Szlovákia, Csehország, Ausztria, Németország, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Franciaország, Anglia, Skócia, Spanyolország, Olaszország, Szlovénia, Horvátország, Svédország. Svédországba szivesen visszamennék, tetszett.
2010. febr. 11. 21:41
 13/26 anonim válasza:
100%

Én most ősszel Szlovéniában voltam, Ljubljanában meg a tengerparton pár napot. Egy hosszúhétvégre nagyon jó :)

Nyáron pedig Dániában voltunk. Ott különösen Skagen-t ajánlom, egy gyönyörű tengerpart az ország legészakibb csücskében, sétálós hely. Illetve a Koppenhágában vagy, nézd meg Christiania-t, a hippivárost is, ha érdekel az ilyesmi.

2010. febr. 11. 21:55
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Horvátország,Olaszország Szlovákia, Románia, Jordánia, Egyiptom, Frenciaország, Ausztria

Jordániát szerettem meg a legjobban!

2010. febr. 11. 22:02
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Erdélybe bármikor mennék!
2010. febr. 11. 22:16
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Spanyolország,Írország,Franciaország,Monaco,Németország,Svájc,Olaszország,Ausztria,Csehország,Szlovákia,Lengyelország,Litvánia,Lettország,Észtország,Finnország,Szlovénia,Horvátország,Bosznia-Hercegovina,Montenegró,Szerbia,Macedónia,Görögország,Törökország,Bulgária,Románia,Ukrajna.

Idén nyáron megyek még az alábbi helyekre:Moldova,Dnyeszter-Menti Moldáv Köztársaság,Oroszország.

Az eddigi helyek közül Törökországba,Írországba vagy Finnországba mennék el szívesen még egyszer.

2010. febr. 11. 22:55
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig egyedül Amerikában voltam (elég abszurd :D ) de

még ezerszer visszamennék!!!

2010. febr. 12. 00:51
 18/26 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
87%

Kanadában háromszor voltam, de bármikor visszamennék, akár örökre is.

Új-Zéland érdekel még, de ott nem voltam.

2010. febr. 12. 08:29
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Anglia, Skócia, Olaszo-Velence, Fro-Párizs, Belgium, Hollandia-Amsterdam, Ausztria-Bécs, Graz, Madeira, átutazóban Németo, Ausztria.

Az abszolút kedvenc Skócia volt, és még visszamennék az Madeirára is. Gyönyörű.

2010. febr. 12. 12:08
 20/26 A kérdező kommentje:
Hűha mennyi helyen voltak néhányan... XD Én Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Olaszország, Spanyolország, Törökország, Görögország. Törökországba mennék leginkább mégegyszer, de igen én is bárhova ha utazni lehet :D
2010. febr. 12. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!