Melyik külföldi országokban jártál? Mi volt a legjobb, hova mennél még egyszer?
Én most ősszel Szlovéniában voltam, Ljubljanában meg a tengerparton pár napot. Egy hosszúhétvégre nagyon jó :)
Nyáron pedig Dániában voltunk. Ott különösen Skagen-t ajánlom, egy gyönyörű tengerpart az ország legészakibb csücskében, sétálós hely. Illetve a Koppenhágában vagy, nézd meg Christiania-t, a hippivárost is, ha érdekel az ilyesmi.
Horvátország,Olaszország Szlovákia, Románia, Jordánia, Egyiptom, Frenciaország, Ausztria
Jordániát szerettem meg a legjobban!
Spanyolország,Írország,Franciaország,Monaco,Németország,Svájc,Olaszország,Ausztria,Csehország,Szlovákia,Lengyelország,Litvánia,Lettország,Észtország,Finnország,Szlovénia,Horvátország,Bosznia-Hercegovina,Montenegró,Szerbia,Macedónia,Görögország,Törökország,Bulgária,Románia,Ukrajna.
Idén nyáron megyek még az alábbi helyekre:Moldova,Dnyeszter-Menti Moldáv Köztársaság,Oroszország.
Az eddigi helyek közül Törökországba,Írországba vagy Finnországba mennék el szívesen még egyszer.
Én eddig egyedül Amerikában voltam (elég abszurd :D ) de
még ezerszer visszamennék!!!
Kanadában háromszor voltam, de bármikor visszamennék, akár örökre is.
Új-Zéland érdekel még, de ott nem voltam.
Anglia, Skócia, Olaszo-Velence, Fro-Párizs, Belgium, Hollandia-Amsterdam, Ausztria-Bécs, Graz, Madeira, átutazóban Németo, Ausztria.
Az abszolút kedvenc Skócia volt, és még visszamennék az Madeirára is. Gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!