A 1,5 éves gyermekemnek kell utlevel?
Figyelt kérdés
Mert egy rendortol kerdeztem es azt mondta,hogy beirjak majd az annyához! En meg már teljesen nem értem mert valaki azt mondja hogy kell valaki meg azt hogy nem!(most akarjuk csinaltatni neki es a felesegemnek!)2015. febr. 5. 16:45
1/10 anonim válasza:
Ha kulfoldre akartok menni, a csecsemonek is kell valami irat. Vagy szemelyi, vagy utlevel, de 'az annyahoz' nem irjak be.
2/10 anonim válasza:
Régen (20 éve biztos) a kisgyerekeket fel lehetett venni valamelyik szülőjük útlevelébe, és akkor együtt utazhattak külföldre úgy is, hogy nem volt saját útlevélük.
Ma már nincs ilyen lehetőség.
3/10 anonim válasza:
Én Európán kívülre utaztam a 6 hónaposommal nemrég. Kellett útlevél, de hamar megcsinálták az okmányirodában és hamar el is készült. Nagyon cuki lett a fényképe:)
4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat!!! Es meg azt meg-e mondanatok esetleg hogy mennyibe kerul a gyereknek?? Felnottnek tudom hogy 5 evre 7500!
2015. febr. 5. 19:08
5/10 anonim válasza:
Ha olyan helyre mentek, ahvá elég a személyi, csináltassatok azt, 14 év alatt ingyenes!
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
A szülő útlevelében a gyerek fényképe még az én gyerekkoromban, kb 35-40 évvel ezelőtt volt.
Az ötlet, hogy ha EU-n belül utaztok, akkor személyit csináltassatok,mert az ingyenes.
Viszont el ne felejtsétek a külföldi utazás előtt kiváltani az EU-s kék egészségkártyát, mert ha bármi sürgősségi eset van, azzal ellátják a kórházban.
8/10 anonim válasza:
"Régen (20 éve biztos) a kisgyerekeket fel lehetett venni valamelyik szülőjük útlevelébe..."
Jobban belegondolva, inkább 30 év az a 20.
Öregszem. :(
9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom!! Sokat segitettetek!!!
2015. febr. 5. 22:38
10/10 demonlord90 válasza:
nemcsak az EU-s országokban elég a személyi, ma már csak Koszovóba, Törökországba és a 4 poszt-szovjet országba kell útlevél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!