Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Meg lehet tanulni normálisan...

Meg lehet tanulni normálisan angoloul egy tanfolyamon 30évesen? /semmit sem beszélek angolul/

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 12:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg.
2010. febr. 9. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2010. febr. 9. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, csak venni kell hozza a faradtsagot es nem a tanfolyamtol elvarni, hogy megtanit. Ehhez neked is sokat kell tenni, de megeri.

Egy angol tanar.

2010. febr. 11. 00:01
 4/6 anonim válasza:

A nyelvtanuláshoz idő, türelem, ("jó nyelvérzék") kell.

Le kell ülni az asztalhoz és addig tanulni a szavakat és addig gyakorolni a nyelvtani részt amíg nem megy, ennyi.

2010. febr. 13. 16:03
 5/6 anonim válasza:

Egészen biztosan meg lehet tanulni! Sőt! 30 évesen sokkal érettebb vagy és céltudatosabb, mint 20 évesen.

Nekem nincs nyelvérzékem, mégis megtanultam 35 évesen 2 nyelvet is. Csak azért, mert akkor már tudtam mit akarok.

Ne hallgass senkire, csak válaszd ki azt a nyelvoktatási formát, ami elérhető és jó számodra, és vágj neki. Már internetes formák is vannak, oda se kell járni, ha nem akarod.

Csináld meg! Rajta!

Sok sikert, szia

2010. febr. 15. 12:22
 6/6 anonim válasza:
Mindenképpen. Nekem 50 éven felüli tanulóim is voltak/vannak, akik azóta nagyon szépen beszélik a nyelvet. Igazuk van az előttem szólóknak: kitartás, határozott célok és megfelelő módszer kell ahhoz, hogy sikerüljön. Sok sikert!
2010. febr. 16. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!