Meg lehet tanulni normálisan angoloul egy tanfolyamon 30évesen? /semmit sem beszélek angolul/
Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 12:35
3/6 anonim válasza:
Igen, csak venni kell hozza a faradtsagot es nem a tanfolyamtol elvarni, hogy megtanit. Ehhez neked is sokat kell tenni, de megeri.
Egy angol tanar.
4/6 anonim válasza:
A nyelvtanuláshoz idő, türelem, ("jó nyelvérzék") kell.
Le kell ülni az asztalhoz és addig tanulni a szavakat és addig gyakorolni a nyelvtani részt amíg nem megy, ennyi.
5/6 anonim válasza:
Egészen biztosan meg lehet tanulni! Sőt! 30 évesen sokkal érettebb vagy és céltudatosabb, mint 20 évesen.
Nekem nincs nyelvérzékem, mégis megtanultam 35 évesen 2 nyelvet is. Csak azért, mert akkor már tudtam mit akarok.
Ne hallgass senkire, csak válaszd ki azt a nyelvoktatási formát, ami elérhető és jó számodra, és vágj neki. Már internetes formák is vannak, oda se kell járni, ha nem akarod.
Csináld meg! Rajta!
Sok sikert, szia
6/6 anonim válasza:
Mindenképpen. Nekem 50 éven felüli tanulóim is voltak/vannak, akik azóta nagyon szépen beszélik a nyelvet. Igazuk van az előttem szólóknak: kitartás, határozott célok és megfelelő módszer kell ahhoz, hogy sikerüljön. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!