Nyertem egy 100 000 Ft-os szállodakupont. Hol van benne a csali?
Figyelt kérdés
6 embernek rajtam kívül jelen kell lennie az átadás során ugyanis előadást tartanak. Értem ennek a lényegét az ő részükről, viszont tud valaki erről a szállodakuponról bármit? Tegyük fel gondoltam olyanra is, hogy csak 300 000 Ft összköltség felett használható-e fel vagy hasonló.2015. jan. 16. 12:44
1/8 anonim válasza:
Miért nem hívod fel a szállodát, ahova szól, vagy amelyik részt vesz benne?
2/8 anonim válasza:
valahol az apróbetűs résznél keresd...
Vannak ilyen "korrekt" kuponok, utalványok. Mint pl az Eurorest, ahol ingyenes a szállás, csak ellátásárt kell fizetned. Azt a csöpp dolgot elfelejtik közölni, hogy ez az "ellátás" így többe kerül, mintha te magad utcáról besétálva lefoglalnád a szállást ugyanezzel az ellátással. :D Balekoknak való.
3/8 A kérdező kommentje:
Még nincs nálam a kupon így nem tudom hova szól, csak ha épp ilyenről van szó, mint amit a 2. írt, akkor nem csőditek össze még 6 ember :)
2015. jan. 16. 13:02
4/8 anonim válasza:
Volt egy ügyfelem ilyenen a feleségével, jó volt nekik! Kellett fizetni de nem volt drága 4 helyett majdnem 5 csillag volt, az előadás is jó volt mert tanult egy két dolgot az ingatlanokról amihez meg nem értett.
5/8 Koplárovics Béci válasza:
Azért kell 6 embert vinned, mert részt KELL vennetek egy termékbemutatón. Zalakaros, ha jól sejtem.
6/8 anonim válasza:
TERMÉKBEMUTATÓ!
Ahol valami hülyeséget megvetetnek veletek, kb. 100szoros áron!
7/8 anonim válasza:
Igen, ha vinned kell még 6 balekot akkor az termékbemutató. Ha van ilyen az ismeretségi körödben és szívesen elmennek akkor hallgasd meg, de ha engem rángatna oda valami ismerősöm, az az utolsó nap lesz, hogy találkoztunk.
8/8 anonim válasza:
Játszottál bármilyen nyereményjátékon? Beküldtél bármit postai vagy internetes úton? Mert ha nem, akkor biztos átverés! Mi a családban már sokszor nyertünk wellnes hétvégét szállodákba, de azért tettünk is :) Szóval ha Te nem tettél semmit, csak felhívtak, hogy nyertél, akkor ott belőled csak hasznot akarnak húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!