Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nyertem egy 100 000 Ft-os...

Nyertem egy 100 000 Ft-os szállodakupont. Hol van benne a csali?

Figyelt kérdés
6 embernek rajtam kívül jelen kell lennie az átadás során ugyanis előadást tartanak. Értem ennek a lényegét az ő részükről, viszont tud valaki erről a szállodakuponról bármit? Tegyük fel gondoltam olyanra is, hogy csak 300 000 Ft összköltség felett használható-e fel vagy hasonló.
2015. jan. 16. 12:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nem hívod fel a szállodát, ahova szól, vagy amelyik részt vesz benne?
2015. jan. 16. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:

valahol az apróbetűs résznél keresd...

Vannak ilyen "korrekt" kuponok, utalványok. Mint pl az Eurorest, ahol ingyenes a szállás, csak ellátásárt kell fizetned. Azt a csöpp dolgot elfelejtik közölni, hogy ez az "ellátás" így többe kerül, mintha te magad utcáról besétálva lefoglalnád a szállást ugyanezzel az ellátással. :D Balekoknak való.

2015. jan. 16. 13:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Még nincs nálam a kupon így nem tudom hova szól, csak ha épp ilyenről van szó, mint amit a 2. írt, akkor nem csőditek össze még 6 ember :)
2015. jan. 16. 13:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Volt egy ügyfelem ilyenen a feleségével, jó volt nekik! Kellett fizetni de nem volt drága 4 helyett majdnem 5 csillag volt, az előadás is jó volt mert tanult egy két dolgot az ingatlanokról amihez meg nem értett.
2015. jan. 16. 13:16
 5/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
Azért kell 6 embert vinned, mert részt KELL vennetek egy termékbemutatón. Zalakaros, ha jól sejtem.
2015. jan. 16. 13:46
 6/8 anonim ***** válasza:

TERMÉKBEMUTATÓ!

Ahol valami hülyeséget megvetetnek veletek, kb. 100szoros áron!

2015. jan. 16. 21:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, ha vinned kell még 6 balekot akkor az termékbemutató. Ha van ilyen az ismeretségi körödben és szívesen elmennek akkor hallgasd meg, de ha engem rángatna oda valami ismerősöm, az az utolsó nap lesz, hogy találkoztunk.
2015. jan. 17. 00:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Játszottál bármilyen nyereményjátékon? Beküldtél bármit postai vagy internetes úton? Mert ha nem, akkor biztos átverés! Mi a családban már sokszor nyertünk wellnes hétvégét szállodákba, de azért tettünk is :) Szóval ha Te nem tettél semmit, csak felhívtak, hogy nyertél, akkor ott belőled csak hasznot akarnak húzni.
2015. jan. 17. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!