Mik a vélemények a Lufthansa légitársaságról?
Figyelt kérdés
Minden rossz/jó vélemény/élmény/tapasztalat érdekel.
- Köszönöm!
2010. febr. 5. 21:26
1/2 Doruss válasza:
Már utaztam vele...
És még élek...
Nem tudom. Amennyit én láttam belőle, jónak tűnik. De nem vagyok ilyen téren tapasztalt, szóval nem tudom ezt megállapítani. Össz kétszer utaztam vele odavissza, de ennyiből még nem tudom megtélni. Várj még hátha valaki többel tud szolgálni
2/2 anonim válasza:
Régen utaztam vele de akkor borzalmas volt. A tengeren túli járatai szörnyűek voltak, piszkos volt a gép, nemvolt az ülés háttámlájában tv se. Az európai járatai egész jók. De most már felujitották belülről a tengerentúli gépeiket, csöndesebbek, tisztábbak, kényelmesebb ülések, érintőképernyős Tv-k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!