Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A tetőtől-talpig beöltözott...

A tetőtől-talpig beöltözott arab nőket hogy vizsgálják át a reptereken?

Figyelt kérdés

Azok a nők akiknek csak a szemük látszik ki, hogy vizsgálják at őket? Es hogyan tudjak összehasonlítani az arcukat az útlevél képukkel?

Van erre valami szabályzat? Vagy ez mégis hogy működik?

2015. jan. 8. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés. Arab országokban járva mindig elgondolkodok hogy az így öltözött asszonyok hogy ismerik meg egymást, rokonaikat. Mert megismerik még az előtt mielőtt a hangjukat hallanák.
2015. jan. 8. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem tökre felismerhetőek:

[link]

2015. jan. 8. 13:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Ez komoly? :D

Engem tenyleg erdekel a valasz, nem talaltam semmi infot errol, pedig tenyleg erdekes.. :/ ezzel az erővel egy ferfi is lehet a fátyol alatt vagy akárki...

2015. jan. 8. 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az útlevélben nem fogadják el a teljes arcot elfedő kendőket. Viszont olyan lehet, amin a haj elvan fedve. Ellenőrzéskor kérésre megkell mutatni az arcot, de a hajat nem kell. Gondolom speciális esetben van lehetőség, elzárt helyen megmutatni az arcot, hogy ne lássa az egész reptér. Európában így van, máshol nem tudom :)
2015. jan. 8. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
A nők nem utaznak. Tilos nekik.
2015. jan. 8. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Külön szoba, női tiszt. Megoldható. Minden megoldható. Megvan rá a szabályzat. A Szikh turbánra is megvan a szabályzat -- a biztonságiak nem nyúlhatnak hozzá.
2015. jan. 8. 17:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Én muszlim országban élek, ahol a terrorfenyegettség miatt nagyon sok helyen van komoly ellenőrzés, de az ilyen helyeken általában sok a női biztonságiőr, akik ha valaki gyanús nekik, azt megkérik, hogy vonuljon félre velük egy külön szobába. Európában is egyre tobb reptéren látok kendős nőket is dolgozni, meg gondolom azert egy európai nőnek is kevésbbé kényelmetlen ha egy nő motozza meg.
2015. jan. 10. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!