Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti honnan érzitek, ha már nem...

Ti honnan érzitek, ha már nem bírjátok tovább visszatartani?

Figyelt kérdés
Épp hazafelé tartunk kocsival, és nem akarom őket megállítani, mert már két "pisiszünetre" megálltunk, csak az a gondom, hogy 2 napja nem voltam már nagywc-én, és most durván elkapott az inger. Haza akarom vinni, csak nem tudom meddig tudom tartogatni még, vagy mi az a határ, amiből tudja az ember hogy nincs sok hátra, mert viszont besz***ni sem akarok.....

2014. dec. 23. 15:49
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Amíg nincs benne gatyádban, addig bírod.
2014. dec. 23. 16:02
 2/10 A kérdező kommentje:
jó, de úgy értem, mennyi idő fárad el mondjuk a seggizom ebben, h ilyen erősen szorítani kell?
2014. dec. 23. 16:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha kidülled a szemed, és szakad rólad a víz, akkor már ajánlatos megállni. Amúgy autóval miért nem lehet megállni? Megértenélek, ha egy távolsági buszon utaznál 70 ember társaságában. Jobb túlesni rajta, mint ezen stresszelni órákig.
2014. dec. 23. 16:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer csak majd nem bírod tartani és kijön egy kevés. Előjele nincs. Illetve érzed, hogy ilyen erősen még sosem kellett erőlködnöd, de ez viszonylagos.
2014. dec. 23. 16:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Ne hülyéskedj, álljatok meg egy időre míg elvégzed

a dolgod

2014. dec. 23. 18:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondd azt, h megint pipilned kell és úgy el tudod

végzeni a nagydolgod is - Mondd, h fel vagy fázva

ezért gyakrabban kell menned pipilni is

2014. dec. 23. 18:31
 7/10 anonim válasza:
100%

Mindenképpen szаrjad össze az ismerős kocsiját vastagon, örülni fog, ha a tetőkárpitról is a fosodat kell majd pucolnia!

Először legalább néhány rotyogós fingást eresszél meg a zárt kocsiban, aztán robbanásszerűen eresszed ki a sűrűjét, hadd repedjen az a gatya, meg a farpofád is!

2014. dec. 23. 20:15
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Én már kakiltam szemeteszsákba
2014. dec. 23. 21:03
 9/10 intrepid ***** válasza:
100%
#3. Tényleg izzad az ember ha már nem sok van vissza az utolsó utáni pillanatig, én egyszer buszról úgy szálltam le, szakadt rólam a víz, három szál vacak kórót kineveztem bokornak, öt méterre jöttek - mentek az emberek, de nem volt más választásom, jött, aminek jönnie kellett.
2014. dec. 23. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

# 9

Van az úgy. Nekem távolsági buszos emlékem van. 20 óra emeletes busszal fél európán át, 100 ember a fedélzeten, 4 óránként 20 perc pihi, de pihenőkor még nem kellett, de rá negyed órára már éreztem, hogy sok lesz az a 4 óra köv. pihenőig. A pláne az volt, hogy volt wc a buszon, de a majom sofőrök nem nyitották ki, nem használhattuk. Fél órát elvoltam, aztán szóltam nekik, de nem voltak hajlandóak megállni, se kinyitni a wc-t. Újabb félóra múlva már jelentkeztek a fenti tünetek, iszonyú kínokat éltem át, aztán szóltam a sofőrnek, hogy vagy megáll, vagy wc-t nyit, vagy oda szarok mellé, végül pár perc múlva egy benzinkútnál megállt, és könnyítettem magamon. Életem legboldogabb pillanata volt. :D

2014. dec. 23. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!