Ha csak egy bőröndnyi dolgot vihetnél magaddal, mit pakolnál bele?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy ha új életet kezdenél, az igazolványokon, a ruhákon, a pipere cuccokon és az elektronikus kütyükön kívül mi az, amit mindenképp magaddal vinnél? Vinnél egyáltalán valami személyeset, emléktárgyat, pl. fotót? Ha igen, miért?2014. dec. 20. 20:11
2/6 anonim válasza:
Fotók a laptopon vannak. Max. a kedvenc bögrémet vinném. De nem kötődöm a tárgyakhoz.
3/6 anonim válasza:
Semmi olyat nem vinnék magammal ami a régi életemhez köthet. Hiszen ha új életet szeretnék kezdeni nem a múltba, hanem a jövőbe kell néznem!
4/6 anonim válasza:
Aki "új életet" akar kezdeni. előbb be kell fejezni a régit.
Minden emléktárgy a régi élethez köt, tehát semmi ilyesmit.
Csupán a bankjegy lehet az az "emléktárgy", amit azért ajánlatos vinni.
5/6 anonim válasza:
Nekem Kanadába költözéskor a kézi bőrönd macikkal volt tele (akkor voltam 33 éves, férfi. Az utóbbi nem változott azóta sem.)
6/6 A kérdező kommentje:
Én most arra jöttem rá, hogy rengeteg felesleges cuccom van, és nagyjából mindent el fogok adni, mert csak hátráltatnak. És igazából semmi, de semmi sincs, amit extrába magammal vinnék. Van néhány könyv, amiket szeretek (kb. egy polcnyi a sokból), és nem fogom eladni, de a súlyuk miatt nem viszem magammal, talán majd kiküldik nekem.
2014. dec. 21. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!