Mik a feltételei és mit kell intézni eu-n belül és/vagy kívül a letelepedéshez?
Azt hited ? Te összetéveszted az EU-t az Európai Egyesült Államokkal, ami nem létezik.
Egyetlen EU-s ország sem látja szívesen azt lakókocsis családot, ahol egy nyugdíjasra vannak vagy 5-10-en, se bejelentett lakcímük nincs, de nem is akarnak. Munkát sem akarnak vállalni - vagyis előre kimondják, hogy bűnözésből akarnak majd megélni... Te befogadnád az ilyent ?
ki beszélt itt bűnözésről?meg 10 emberről?minek nézel te engem? van elég pénzünk a megélhetéshez.felénk egy családban 4 fő van nálatok a gettóban lehet 10.
a jelenlegi jövedelemmel az országban aligha mi lennénk a szegényebb réteg képviselői.
de ha lenne 100millióm akkor sem lehetne letelepedni ahogy elnéztem.na pedig arra már semmi rosszat nem mondhatnak.szóval miről beszélsz? persze állampolgárságot lehet venni több százmillióért...
tegyük fel hogy nyertem a lottón 1milliárdot.na akkor sem adnának letelepedési engedélyt az a baj.mivel ugyanúgy nem dolgoznék.de még házat sem vehetnék mert külföldi vagyok és nem tartózkodhatok ott hosszú ideig.szóval nem azért nem engednének oda mert nincs pénzem.
ja max beházasodhatok egy helyi állampolgárhoz vagy vehetnék állampolgárságot.az egyik nagyon nem könnyű a másik meg 4 fő esetén évekbe plusz milliárdos összegbe kerülne.sok eu-s ország tele van bevándorlókkal akik töredék annyi pénzzel se rendelkeznek de ők többségében melóznak.szóval az egész szabályozás el van rontva.
igen azt értem,de kicsit hadd vegyem már zokon hogy te vagy bárki más egyből bűnözőnek nézzen.
megértem ezt az álláspontot is, de mint írtam ha teszem azt például milliárdosként sem engednének be akkor a szabályozás van elrontva.nem értek hozzá de amit találtam róla a neten ez a megállapítás megállja a helyét.ilyen esetben nehéz bűnözéssel ki magyarázni.nyilván ha valaki gazdag aligha lopni fog.ennyi erővel az országban élő szegény állampolgárokat kéne kidobniuk ők nagyobb eséllyel lopnak sokszor azért is hogy legyen mit enniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!