Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Svedorszagban elek mik az...

Svedorszagban elek mik az elonyei a sved allampolgarsagnak es mik a feltetelei?

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Ha kint élsz akkor miért nem tudsz ott helyben utána járni? Neked sokkal egyszerűbb mint azoknak akik nem élnek kint.
2013. okt. 8. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezek nem tudom mennyit segítenek.

Én nem élek ott.

De én valami olyat olvastam,hogy az állampolgársághoz egy ideig kint kell dolgozni,ahhoz meg lakás kell.

(valami hivatalosabb procedúrára gondolok)

De lehet nagyon rosszul emlékszek,én nem élek ott.

2013. okt. 8. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Az meg gondolom egyértelmű,hogy svédül majd tudni kéne.

Angolul is jól tudnak a svédek,de nem minden munkához elég az angol.Meg ha abban az országban élsz,akkor csak szükséges tudni a nyelvet.

Én úgy tudom,hogy van svéd nyelvtanfolyam kifejezetten külföldieknek.Ezt is csak olvastam.

Meg,a svédet online is lehet valamennyire tanulni.Pláne ha valaki tud angolul. (ha se angolul,se svédül,az elég nem jó)

2013. okt. 8. 22:34
 4/5 A kérdező kommentje:
mivel ez is eu-s orszag ezert azt gondoltam van olyan aki jobban tudja a felteteleit mint en. Azt tudom, hogy 5 ev plusz munka, de esetleg emellett van e meg valami amit figyelnek.. tehat szeretnem tudni az eselyeimet
2013. okt. 9. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Előnyei: nulla, kivéve ha indulni akarsz a parlamenti választásokon... De anélkül is dolgozhatsz, gyárat alapíthatsz, földbirtokot vehetsz, stb.
2013. okt. 9. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!