Svedorszagban elek mik az elonyei a sved allampolgarsagnak es mik a feltetelei?
Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 21:49
1/5 anonim válasza:
Ha kint élsz akkor miért nem tudsz ott helyben utána járni? Neked sokkal egyszerűbb mint azoknak akik nem élnek kint.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Második vagyok.
Az meg gondolom egyértelmű,hogy svédül majd tudni kéne.
Angolul is jól tudnak a svédek,de nem minden munkához elég az angol.Meg ha abban az országban élsz,akkor csak szükséges tudni a nyelvet.
Én úgy tudom,hogy van svéd nyelvtanfolyam kifejezetten külföldieknek.Ezt is csak olvastam.
Meg,a svédet online is lehet valamennyire tanulni.Pláne ha valaki tud angolul. (ha se angolul,se svédül,az elég nem jó)
4/5 A kérdező kommentje:
mivel ez is eu-s orszag ezert azt gondoltam van olyan aki jobban tudja a felteteleit mint en. Azt tudom, hogy 5 ev plusz munka, de esetleg emellett van e meg valami amit figyelnek.. tehat szeretnem tudni az eselyeimet
2013. okt. 9. 12:39
5/5 anonim válasza:
Előnyei: nulla, kivéve ha indulni akarsz a parlamenti választásokon... De anélkül is dolgozhatsz, gyárat alapíthatsz, földbirtokot vehetsz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!