Attól kérdezném aki járt már Svédországban, hogy tényleg sokkal szebbek a svéd lányok a magyar lányoknál?
Figyelt kérdés
Vagy ezt csak azért mondják mert több ott a természetes szőke,kék szemű lány mint itt, és ezek általában nagyobb népszerűségnek örvendenek mint mondjuk a barna hajú,szemű lányok?2010. nov. 28. 16:24
1/5 anonim válasza:
Hello!
Eddig kétszer jártam Stockholmban és szerintem igen, szebbek.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom. Azt azonban igen, hogy a magyar fiúk sokkal jobbak. Legalábbis 30 éves korig.
3/5 anonim válasza:
Hát szerintem ez ízlés kérdése, mert akik a fekete hajú, sötét szemű, teltebb lányokat szeretik, biztos nem ezt mondanák...Persze ők Magyaro.on sem éreznék jól magukat...
4/5 anonim válasza:
valószínű. a svéd fiúk többsége (szőke kékszemű) sokkal helyesebb mint itt a magyar srácok szóval így van ez a lányoknál is :D
5/5 anonim válasza:
A magyar lányoktól mindenki szebb!
91/F
Imre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!