Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Normális, hogy soha nem...

Normális, hogy soha nem utazok sehová?

Figyelt kérdés

Eddig csak Szerbiában voltam, mert ott élnek rokonaink.

Ma az egyik órán az utazás volt a téma, és mindenki sorolta, hogy ő Cipruson, Görögországban, Olaszországban, stbstb volt. Én meg örülök, hogy meggyőztem a szüleimet, hogy nyáron menjünk el Erdélybe :'D A Balatonon sem voltam még egyébként.

Azért merült fel, mert tényleg mindenki utazgat, akit ismerek, van egy nagyon szegény barátnőm, de ő is egy csomó helyre ment nyáron.

Mennyire általános ez? Csak én vagyok így vele? :(

16L

2014. nov. 11. 16:26
 1/10 Chisato Hachirobei válasza:
Nalam is ez a helyzet en is csak erdelyben voltam .. Szerintem teljesen normalis csak kicsit zavaro h mindenki mas korulotted sorolja a helyeket ahol mar volt.
2014. nov. 11. 16:29
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem meg nem normális. Vagyis ha most nem teheted meg akkor dolgozz és gyűjts azért hogy később megtehesd.
2014. nov. 11. 16:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Ráadásul utazni nem is olyan drága, ha valaki bevállalós és nem luxust akar. A repjegy európán belül olcsó. Szállást találni 5ezer/éj alatt is, de akár ingyen is.
2014. nov. 11. 17:03
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

latogass meg Parizsban ha gondolod :)

29F

2014. nov. 11. 17:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Iskolás koromban én sem voltam sok helyen, mert nagyon szegények voltunk. Csak a Balatonon voltam és a lakóhelyem közelében néhány rokonnál.

De aztán felnőtt korban bepótoltam :)

Nyugi, még nagyon sok mindenre van időd!

Azért remélem, az erdélyi utazás összejön már most! Biztosan jó lesz!

2014. nov. 11. 17:27
 6/10 anonim válasza:
én is mindig így voltam, nem baj az, csak kicsit zavaró, hogy mások utazgatnak...majd 1-2 év múlva bepótolod ha lesz kedved :) ..4-es, én már úton is vagyok ha megengeded nekem is :)
2014. nov. 11. 18:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Én megőrülnék, de ha neked jó így, akkor nincs ezzel semmi baj. Nem vagyunk egyformák. Én utazásra költöm minden "hobbi"pénzemet, meg színházra. Nekem ezek a fontos dolgok, másnak más.
2014. nov. 11. 18:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha az anyagi helyzeted nem engedi, akkor azt megértem, de ha ingerenciád sincs rá egyáltalán, akkor az nem teljesen normális. Sok szépet kihagysz az életedből ha nem utazol és nem látsz világot.
2014. nov. 11. 22:16
 9/10 anonim ***** válasza:

en 14 eves koromig sehol nem jartam kulfoldon. Azota eltelt 10 ev, lediplomaztam szakmamban dolgozom es bejartam amerikatol kezdve europan at az arab tersegig vagy 25 orszagot.

Hidd el, hogy nagy elmeny lesz mikor a sajat labadra allsz es a magad ura vagy.

2014. nov. 14. 00:50
 10/10 anonim ***** válasza:
6-os, persze, miert ne? :)
2014. nov. 14. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!