Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem linkelni...

Tudnátok nekem linkelni Floridai ingatlanokat?

Figyelt kérdés

Már kerestem, de csak ilyen lepukkantakat találtam. Elakarunk költözni Floridába, és egyetlen egy normális ingatlant sem találtam. Igényeim: 3 hálószobás, HÁZ (NEM LAKÁS), és kb. ilyen árba legyen: $58.000-$150,000

Előre is köszönöm, bunkók válaszát pedig nem kérem!...

2014. okt. 29. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Az bunkosag, ha azt mondom, hogy te soha a tetves eletben nem fogsz Floridaba koltozni?
2014. okt. 29. 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:

haha, ezzel felviditottad a napom, ez legalabb olyan, mint a kislany aki Californiaban szeretne szineszno lenni es kerdezte, hogy meg lehet e elni abbol..... :DD

Az egy dolog, hogy mit akartok, az meg egy masik hogy mit lehet. Nem irtad, hogy van e zoldkartyatok, esetleg egyikotok amerikai, mert akkor termeszetesen konnyebb a koltozes, de anelkul lehetetlen... nem is tudom hol elsz? Nem nezted meg a korabbi kerdeseket itt a GYIKon? Tobbezer ember vagyakozik az USAba es ilyen lehetetlen kerdeseket tesznek fel.

Ha komolyan gondolnad a dolgot, akkor tudnad, hogy hazat nem veszel, hacsak nem vagy nagyon tele. De ha meg tele vagy, akkor nem nyamvadt 58e akarsz rakolteni, mert 58e az masnak az eves fizetese... te meg csak ennyit szansz egy hazra, es meg igenyeid is vannak, hogy ne legyen lepukkant?

Mielott megsertodsz, gondold at, marcsak azert sem tudja senki komolyan venni a kerdesedet mert ugye olyat sem kerdezel, hogy magyarorszagi ingatlan arak. Magyarorszag 93e km2 es talalsz falusi viskot fillerekert, meg rozsadombi palotat milliardokert, ehhez kepest Florida 170e km2, vagyis majdnem ketszer NAGYOBB mint egesz Magyarorszag! Hol akarsz elni???

2014. okt. 29. 17:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg, de semmit se tudsz rólunk, akkor mit ítélkezel? Nem tudod milyen környezetben élünk, ésatöbbi. Vannak ismerőseink az USAban és tudnak segíteni letelepedni! Azt pedig elfelejtettem írni hogy bérelni szeretnénk... De pofázzatok csak...
2014. okt. 29. 18:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Epp most arulod el, akit amugy is sejtettunk: kb. 14 lehetsz, es most elkapott az 'Amerika-laz', gondolom megy valami tinisorozat a Cooltv-n...

Na de, akkor az 58-150k az berletre menne, ha nem megvenni akarod? Evente vagy havonta? Ennyiert biztosan kapnal nem-lepukkantat is. Spanyolul tudsz? Csak azert, mert Floridaban tobben beszelik, mint az angolt.

Tudom hogy unalmas igy az iskolaszunetben, de probaljunk mar meg visszalebegni a realitasba...

2014. okt. 29. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg - nincs miert, nem sertodtem meg ;)

ismerőseink az USAban és tudnak segíteni letelepedn - akkor miert nem oket kerdezed, egyem a szived? Raadasul ha van ismerosod, akkor azt is tudod, hogy hol lakik, ugye? Marmint hogy melyik varosban, mert mint irtam, Florida bazi nagy es nem mindegy hol akarsz lakni.

Vasaroloni vagy berelni eg es fold! Ha hianyosan kerdezel, akkor ne csodalkozz hogy belekotnek a kommentelok az irasodba!

Mi tengerparti varosban lakunk, csak a masik oldalon (nyugati part) es az oceantol kb. 6 utcara. Mi fizetunk evente kevesebb mint 20ezret. Minel kozelebb mesz a vizhez, annal dragabb. Egesz kozel a vizhez, ami azt jelenti, hogy a szobadbol kozvetlen ralatasod van a homokra meg mindig nem kerul evente 58ezer dollarba es szerintem California sokkal dragabb ingatlan ugyben mint Florida, ugyhogy evi 150ert kisebb kuriat tudsz berelni a sztarok szomszedsagaban...

De mint irtam, kerdezd az ismerost, o biztos sokkal jobban tudja, mert a GYIK valaszolok nagy resze szinten Magyarorszagon unatkozik, mint te, vagy az USAban el, de lehet hogy epp masik allamban...

2014. okt. 29. 20:47
 6/8 serenity* ***** válasza:

Zillow,Trulia,Craigslist,ezeken nezelodhetsz akarhol is vagy es akarmik is az almaid/terveid. Anelkul ugyanis nincs ami elorevigyen.

Good luck:)

2014. okt. 31. 15:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves oltogatók!Attól még hogy ti otthon punnyadtok, és hagyjátok hogy az idióta politikusok tönkrecsesszék Mo-t, mi nem akarunk itt maradni, és megPRÓBÁLUNK kijutni! Bekaphatjátok a kisujjam, hogy így bíztattok! Nem kell róla felvilágosítani, hogy milyen rohadt nagy Florida, képzeld el, én is tudom... Az ismerőseink Orlandoban élnek, de mi Miamiba szeretnénk költözni. Ők segítettek nekünk, de rajtuk keresztül sem találtunk megfelelő házat. Mivel én csak interneten nézelődtem, és kb. ilyen árban láttam őket, ezért ennyit írtam! De már találtam egy jó oldalt, ahol láttam drágábban, és végülis megbeszéltük, hogy ez is belefér. A másik, hogy nem tudom melyik idióta képzeli azt, hogy 14 éves vagyok, meg hogy elkapott az amerika-láz, de úgy látom valami komoly baja lehet... Az utolsónak pedig köszönöm, sokat segítettél, ment a zöld kéz!
2014. nov. 1. 19:50
 8/8 harleynagyi ***** válasza:
En csak azt ajalom nezelodj a Zillow oldalon de ha Miami-ba akarsz koltozni ott ismerni kell a varos reszeit , de ugy szinten Miamihoz kozeli varosok olcsobbak de ott is ismerni kell varos reszeket ugyan ugy mint Budapesten ha csak berelni akarsz figyelmedbe ajalom Boca Raton vagy Delray Beach de Boynton Beach is nagyon elfogadhato arakban van a berles ezek a varosok 20 perc vezetes Miami-tol
2015. jan. 6. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!