Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen a Floridai élet?

Milyen a Floridai élet?

Figyelt kérdés
Turistáknak mikor van a föszezonuk ? Mennyire nehéz a megélhetés, megéri kimenni megpróbálni ?

2014. jan. 2. 23:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha illegalisan mesz ki, nehez az elet.

Mit szeretnel dolgozni? Mi a foglalkozasod eredetileg? (ez nem Becs vagy Anglia, hogy felvesznek mosogatonak vagy pincernek ugyis)

Teli honapokban tele van eszakrol jott emberekkel, amugy meg egesz evben turistaszezon. Nyari honapokban nagyon meleg van, es egesz evben nagyon magas a paratartalom. Kb. mint egy mosokonyha.

2014. jan. 3. 02:56
 2/2 A kérdező kommentje:
elöször csak illegálisan, igen. pénzügy-számviteli ügyintéző vagyok, de ezt tudom, hogy kint ne tudnám érvényesíteni. :D de azért reménykedek, hogy valami kis munkát tudok majd szerezni, amivel legalább a jegy árát megtudom keresni.én imádom a meleget, azzal nem lesz gond:)
2014. febr. 14. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!