Mozsombi kérdése:
Amerikába önkéntesnek? Merre induljak el?
Figyelt kérdés
Amerikába szeretnék menni második félévtől önkéntesnek (18 elmúltam tűrhetően beszélek angolul) de nem nagyon tudom merre induljak, eddig csak fizetős dolgokat találtam. Leginkább állatokkal szeretnék foglalkozni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. okt. 26. 17:16
1/3 Shai-Hulud válasza:
Amerika melyik részére gondoltál?
Merthogy Mexikótól északra nem fogadnak önkénteseket (sőt, visszaküldik őket), a délebbi területek meg nem éppen a "barátok, fanta" életérzésről híresek.
2/3 anonim válasza:
Allatokkal foglalkozhatsz magyarorszagi menhelyeken is... es meg repulojegyet sem kell fizetned erte.
3/3 demonlord90 válasza:
jelentkezz au-pairnek. Bár csak kisebb részben foglalkozhatsz állatokkal, de legalább a végére plusz 2-3 millával mehetsz haza. Ha mindenképp ragaszkodsz az állatokhoz, könnyebben találsz melót Ausztráliában vagy Új-Zélandon. Csak oda meg a kijutás drágább, s nem kapsz érte pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!