Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 14/l vagyok es amerikaba...

14/l vagyok es amerikaba akarok koltozni. Ez lehetseges?

Figyelt kérdés
Van valami tapasztalatotok? ( aki amerikaba el/elt).
2014. máj. 14. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Oké, Amerikába akarsz költözni 14 évesen. Mégis hogyan? Kihez? Ki állná a költségeidet?
2014. máj. 14. 16:30
 2/8 Nosco ***** válasza:
Ez nem lehetséges.
2014. máj. 14. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Teljesen reális, sokan csinálják ebben a korban.
2014. máj. 14. 17:21
 4/8 anonim válasza:
25 évesen nem tudom hogy kezdjek hozzá. Itt ragadtam.
2014. máj. 14. 17:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ha adnál némi információt. Mikor akarsz ideköltözni? Milyen célból? Kihez/kivel? Milyen háttérrel? Nyelvtudással hogy állsz?

Mert azt merem feltételezni, hogy nem most rögtön gondoltad, és nem is egyedül.

23/N

2014. máj. 14. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Először legyél önellátó, és tanulj meg rendesen angolul... Utána gondolkozz el, hogy mit szeretnél ott csinálni, és hol...
2014. máj. 14. 20:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Van ismerosom amerikaba akihez koltozhetnek. Nyelvtudasom van hozza.
2014. máj. 17. 10:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Csak ismerősöd van kint? Akkor felejtős az egész.

Lehet meglepő dolgot írok neked, de Amerikában 16 éves korig tanköteles vagy, és 21 éves korban leszel felnőtt. Vagyis neked nem ismerősre, hanem gyámra van szükséged, akik felel érted. Mivel az ismerős nem a gyámod, így esélyt sem kapsz, hogy kint élj. Ahhoz , hogy kint lehess 14 éves, és tanulj, kint lenni legalább az egyik szülődnek. Neki viszont keresztül kell menni a pontrendszeren mint bárki másnak. Ha valamelyik szülődnek nincs meg a megfelelő nyelvtudása, valami jó végzettsége, nincs munkavállalási engedélye akkor nem tud kimenni.

2014. máj. 17. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!