Pár alkalommal voltam ott, de eléggé elhagyatott rész és szerintem gyakorlatilag zsákutca is az egész úgy ahogy van, aztán ott van nem messze a Gömöri aluljáró is ami szintén nem túl valami bizalomgerjesztő. Ki mit gondol arról a helyről?
Nem lakom messzire tőle (kb. 5 perc séta). Nekem sem szimpatikus, szerintem elég veszélyes lehet éjjel.
2014. okt. 15. 19:58
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is elég durva lehet este felé, napközbe még úgy ahogy el is megy, de éjszaka tényleg durva lehet. Mikor a 32-es meg 8-as busszal is voltam és szétnéztem ott, akkor is gondoltam, hogy nappal még el is megy, de sötétbe nem szívesen bóklásznék ott. Köszönöm a választ, ment a zöld!! Várom a többi válaszokat is!!
2014. okt. 15. 20:42
3/8 anonim válasza:
Ahoj!
Az az érdekes, hogy amilyen közel lenne távolságban a Szinvához, ami egy egész központi hely, mondjuk a Tiszaihoz képest, na annyival lepukkantabb is az egész, ahogy van. Mondjuk bóklászni nem bóklásznék arra én sem, de sajnos Miskolcnak nem csak ez az egyetlen része, ahol nem bóklásznék este. Azért mondjuk vonatról leszállni vagy felszállni még OK, de akkor célirányosan mennék este, az tuti.
2014. nov. 26. 10:34
4/8 anonim válasza:
Mátyás Király Gömörbe',
Beleszart a gödörbe!
2015. jan. 22. 17:13
5/8 anonim válasza:
A Gömöri pu. a trianoni elcsatolások miatt kezdett halódni. Azelőtt az északra tartó (a mostaninál sokkal jelentősebb) forgalamt bonyolította, és kifejezetten szép hely volt. 30 évvel ezelőtt még nagyobb volt itt a teherforgalom és a különböző sajtóorgánumok szerkezstősége is a sarkon lévő épületben volt. A malom is itt működött, úgy tudom az még megvan, csak halódik(?)
Az 50-es 60-as évek városvezetésének koncepciója az volt, hogy a belvárosba költöztette be a Sajó partja mentén táborozó cigányokat, így rohadt le tulajdonképpen a fél város, a legszebb épületek, így a környék is.
2015. ápr. 8. 16:27
6/8 anonim válasza:
A gömöri az a hely ahol a cigányok felszállnak a tornanádaskai/barcikai vonatra...
2015. máj. 10. 22:00
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Jöhetnek még nyugodtan!
2016. márc. 18. 08:14
8/8 anonim válasza:
Mikor 1950-ben megszüntették a vármegyerendszert, akkor Borsod-Abaúj-Zemplén megye helyett két megyét kellett volna szervezni: Borsod-Gömör megye (Miskolc székhellyel) és Abaúj-Zemplén megye (Szikszó vagy Sátoraljaújhely székhellyel). Kisebb közigazgatási egységeket könnyebb irányítani, mint egy nagyot (Borsod-Abaúj-Zemplén megye). A Miskolc-Gömöri pályaudvar nevében is őrzi a régi Gömör és Kis-Hont vármegyékkel való kapcsolatot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!