Larnacából utazott már valaki Paphosra busszal? Vagy érdemesebb autót bérelni? Vagy esetleg belföldi járat? Paphos és környéke számomra érdekesebb, inkább oda mennék pár napra. Esetleg át tudom cserélni a jegyemet közvetlen járatra?
Eleinte értettem amit kérdeztél, aztán elbizonytalanodtam.
Van repülőjegyed Larnakkába, és időközben rájöttél, hogy Pafosz jobban vonzana.
Ebben az esetben ezt a linket ajánlom, interaktív módon megtervezi az utadat.
Azt tudnod kell, hogy a ciprusi buszközlekedés bár fejlődik, elég lassan épül ki, ezért még nem mindig jó ötlet a buszra hagyatkozni. Persze a közösségi közlekedés abszolút a legjobb módszer, ha csak arra van szükséged, hogy megérkezel, elmész a hotelbe, ott meg napokig élvezed a nyaralást, aztán a végén visszamész a reptérre.
De ha a szigeten nézelődni is szeretnél, Ciprus még az a hely, ahol az autóbérlés a legjobb alternatíva.
A kérdésed végét nem értettem igazán, és itt bizonytalanodtam el. Szóval azt szeretnéd, hogy elcseréled a jelenleg egyik légitársaságnál levő repülőjegyedet egy másik légitársaság másik célállomásra szóló jegyére????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!