Ki vinne el magával egy kisebb nyaralásra, utazásra?
Figyelt kérdés
Lennék utitársad , kísérőd , partnered egy hétre akár bárhová . 18 éves 183 cm magas vékony fiú vagyok .2014. szept. 24. 09:38
1/10 anonim válasza:
Mi nyáron megyünk kocsival európai körútra. Franciaország, Németország, Neuschwansteini kastély látogatása--stb..
Mennyi pénzzel szállsz be?
2/10 anonim válasza:
Jöhetsz velem New Yorkba, ha fizeted a repülőjegyed, szállásod.
3/10 anonim válasza:
Egy ilyen kerdesben (foleg a testmeretek megadasaban) akkor lenne barmi racio, ha lany lennel. Igy eleg erdekesen veszi ki magat :D
4/10 anonim válasza:
Miért releváns információ az, hogy milyen magas vagy? O.O
Mennyi pénzed van az utazásra?
5/10 anonim válasza:
Egyre nagyobb méreteket ölt a férfi prostitúció...
"Ki vinne el?"
Itt szó sincs pénzről vagy csak nem tud fogalmazni, ezen felül leírja az alkatát és a korát is.
Ráadásul "bárhová" szóval őt nem érdekli csak vigye el valaki.
6/10 anonim válasza:
Én Olaszországba megyek nyáron. 2 hétre mert több városba is menni akarok.
Elvinnélek ingyen is, de sajna nem jó a méreted. A magasságod még oké, de vékony vagy.. ez meg kizáró ok..
21/N
7/10 anonim válasza:
De kár, pedigén is jelentkeztem volna :(
8/10 A kérdező kommentje:
Kort és magasságot a melegek írnak le vagytok maradva tehát nem nektek szól köszi :)
2014. szept. 24. 21:43
9/10 anonim válasza:
miert csak a melegek irhatnanak eletkort? Maskor tedd egyertelmuve, hogy segglyukat kinalsz cserebe.
10/10 anonim válasza:
Akkor írj egy meleg társkereső oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!