Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Jogosítvány megszerzése 4 hét...

Jogosítvány megszerzése 4 hét alatt?

Figyelt kérdés

A kérdés a következő.Hogy tegye le minél előbb a jogsit az aki külföldön dolgozik, és otthon Magyarországon vizsgázni?

Olvastam, hogy 4 hét alatt meg lehet csinálni a teljes jogosítványt.

Online kresz tanfolyam után kap az ember időpontot amire elmegy, és vizsgázik. Ha sikeres akkor utána rögtön mehet vezetési tanfolyamra? Mennyi a kötelező óra amit le kell vezetni, és 1 nap mennyit lehet vezetni? Ha valaki 4 hétig van otthon az le tudja tenni a jogsit??

2014. szept. 4. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát nem lesz könnyű dolgod, az biztos. Amikor jogsit csináltam, nekünk úgy hirdették, hogy két hónap alatt (a nyári szünetben) meglesz. Aztán végül decemberben sikerült vizsgázni. Az oktató, akinél voltam, csak lesett, hogy hogyan képzelem, hogy majd egy hónap alatt lenyomjuk a 30 órát, örüljek, ha hetente egyszer sorra kerülök, annyi tanítványa van. Barátaim ugyanezt tapasztalták. Szinte lehetetlenség olyan oktatót találni, aki legalább heti kétszer el tud vállalni.
2014. szept. 4. 23:16
 2/9 A kérdező kommentje:

Egy autós iskola honlapján olvastam, hogy akik külföldön dolgoznak azokkal előre le tudják egyeztetni az időpontokat, és ezért 4 hét.. Akkor ez csak kamu szöveg lenne?

Van valaki aki külföldön dolgozik, de hazament jogsit letenni?

2014. szept. 4. 23:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor meg kell nézni, de beszélj az oktatóval is, mielőtt bármit befizetsz náluk, mert nekünk is az iskola reklámozta a két hónapot, pedig tudhatták, hogy annyi oktató annyi embert nem tud két hónap alatt megtanítani.
2014. szept. 4. 23:25
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ..
2014. szept. 4. 23:29
 5/9 anonim válasza:
Tedd le ott ahol dolgozol. En Angliaban elek es most megyek Kresz tesztet irni. Raadasul itt meg olcsobb is, na meg nincs elsosegely :))
2014. szept. 4. 23:36
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó. Jó magam is Angliában élek, de annyira nem tudom a nyelvet, hogy kint tegyem le.

Olcsóbbnak meg nem olcsóbb (a fiam most tette le) ha meg úgyis megyünk haza, akkor összekötném a kellemest a hasznossal.

2014. szept. 4. 23:58
 7/9 anonim válasza:
Kizárt dolog, hogy 4 hét alatt letedd. Eleve 580 km-t le kell vezetni, 30 órának meg kell lennie, az elsősegély vizsgát is meg kell csinálni. Az oktatók meg tele vannak tanulókkal és jó ha egy héten egyszer eltudsz menni vezetni. A vizsgaidőpontokat pedig nem másnapra szokták megadni hanem legalább 1-2 héttel későbbre, plusz mire a jogsi kiérkezik általában az is legalább 2-3 hét.
2014. szept. 5. 07:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Megcsinálod online a kreszt. Ott sincs hamar vizsgaidőpont, mi alig kezdtük a tanfolyamot már tudtuk, hogy egy hónap múlva vizsga. Iskolák elsősegély tanfolyamot is csak akkor szerveznek, ha elég diák összegyűlt, vöröskeresztnél kell vizsgázni. Vezetni már lehet vizsgapapír nélkül. Én volt, h egy héten 4x tudtam menni, mert napközben ráértem. Az én oktatóm csak úgy engedett vizsgázni, amikor szerinte is megfeleltem, így pár órával többet vezettem. Egy nap 2*45 percnél többet tanulóként szerintem képtelenség vezetni, nagyon fárasztó. Szerintem a 4 hét nem fog menni.
2014. szept. 5. 09:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Itt Angliában ha az ember kiváltja az 50 fontos ideiglenes jogsiját akkor tanulhat vezetést úgy, hogy az autóra a tanuló nevével kötnek biztosítást, jelölve va elöl-hátul L betűvel, hogy tanuló, és olyan sofőr mellett vezet akinek minimum 3 éve van jogsija. Itt Angliában ideiglenes jogsival már vezetek egy ideje. Így magával a vezetéssel nincs gondom A gondom az, hogy nincs a kezemben a jogosítvány.

Az időpontokról is érdeklődtem több autós iskolában, ahol a legtöbb helyen azt a választ kaptam, hogy előre lehet kérni időpontot, mert figyelembe veszik ha valaki külföldről jön haza tanulni. Ezek szerint ennek ne higyjek?

2014. szept. 5. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!