B kategóriás jogosítvány megszerzése?
Hát nemtudom hogy jó ötlet-e ha kivisznek vezetni, mert lehet rosszul rögződnek be a dolgok.
Tudod a valóságban nem teljesen úgy kell vezetni mint azt gyakorlati oktatáson tanítják.
Én is már teljesen máshogy vezetek mint oktatáson.
KRESZ-t meg előre azért tanulgathatod.
Hali.
Kreszt tanulgasd mindenféleképpen, jobbkéz-szabály, táblák ismerete.
Ezt a honlapot olvasgasd át, ha van időd én ebből tanultam: [link] Ezt mindenféleképpen tudnod kell, amikor elkezdesz majd forgalmi oktatásra járni, illetve vizsgánál is kell majd tudnod. (értelem szerűen az első 4 pontot/bekezdést) Indulás előtti teendők. Vezetésből, maximum a váltás részét ajánlom, és méghozzá azért, mert a tanítás oktató függő, és Édesapád kivinne téged vezetni (te ott értelemszerűen jól éreznéd magad, hogy vezetsz) viszont ő úgy tanítana meg, ahogyan Ő vezet. És amikor már forgalomba vezetsz jogosítvánnyal a kezedben, van egy - két szabályzat amit nem köteles betartani az ember. De értelemszerűen pozitívum, hogy egyszer kétszer vezetsz (legalább megismered a vezetés "kultúráját".)
Sok sikert a jogsihoz, és sok kitartást is.
Üdv.
Egy friss jogsis srác:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!