Hol a legjobb, legtisztább a levegő a világon?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a Skandináv országokban kivételesen jó a levegő.
De máshol azt lehet olvasni, hogy a tengerparton is kivételesen jó a levegő.
Most akkor hol a jobb? A hegyeknél vagy a tengerparton?
2014. aug. 20. 16:20
2/17 anonim válasza:
Izland, szerintem.... :D És az egy hegyek- és tengerpartkombó.
3/17 anonim válasza:
a világon az Antarktiszon a legtisztább a levegő. Egyszerűen azért, mert távol esik a civilizáció szennyeződéseitől.
Egyébként hogy tengerparton-e inkább vagy hegyen, az jó kérdés.
Hegyen akkor ha magas - oda nem száll talán fel a szmog.
tengerparton akkor, ha nincs mellette gyár.
4/17 anonim válasza:
Grönlandon nagyon jó..persze csak ha bírod a hideget :)
5/17 anonim 

válasza:

tengerpart melett jó sós levegő tisztítja a légutakat ! hegyekben,antarktiszon is tiszta :D
6/17 anonim válasza:
Azt tudom,hogy Pesten a legrosszabb :D
7/17 anonim válasza:
8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 20. 20:06
9/17 anonim válasza:
Köszönöm a 0%-os értékelést, de beírtam a google-ba hogy "A világ legtisztább levegője" és kihozott egy csomó találatot, megbízható forrásokból. Szóval elég lenne annyit csinálni, hogy beírni a ki****ott googleba, hogy a világ legtisztább levegője, nem pedig itt tömni a GYIK tárhelyét...
10/17 anonim 

válasza:

1-es válaszoló.
Azért, mert te le lettél pontozva, nem kéne a másik hasznos válaszát is lepontoznod.
Egyébként igen, sztem. is Izalandon, Grönlandon a legjobb a levegő, vagy egyéb szigeteken, pl. Írországban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!