Hogy éri meg a legjobban kiutazni Tirolba?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Azért kérek segitseget mert egyedul fogok menni,és persze a kocsit talán meg tudnam oldalni,de annak aki kivisz kell.a haza benzint is allnom nyilvan..a telekocsin semmit sem talaltam aranylag koran indulok konkretan szeptember 16- an es azert esz cuccom boven..a vonat eleg draga hosszu atszallasos..a buszon hanyingerem van..meg hat oda is kell talalnom.. Bocsi, ez nem lustasag utananeztem csak hatha vki volt es jobban atlatja mi a kezenfekvobb..2014. aug. 20. 06:40
1/2 anonim válasza:
"de annak aki kivisz kell.a haza benzint is allnom"
Akkor olcsón megúszod!
Normál esetben a benzinen felül van még autópályadíj, + gk. amortizáció, + a sofőrnek az ideje, + a szállása.
Nem is értem??
A vonat drága, a buszon hánysz, autóval meg vigyen ki valaki -a 10 bőröndöddel- a saját költségére??!
2/2 anonim válasza:
Pár éve mentem Zürichbe Railjet vonattal, az a vonat BP-ről közvetlenül ment és végig haladt Tirolon és több helyen is megállt! Amennyire tudom a mai napig jár és létezik rá ún. Sparschiene jegy, amit esetedben Zürichig meg kéne venni, mert csak pár kiemelt nagyobb városba van, viszont ennek ára mindössze 39 euró!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!