Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogy éri meg a legjobban...

Hogy éri meg a legjobban kiutazni Tirolba?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Azért kérek segitseget mert egyedul fogok menni,és persze a kocsit talán meg tudnam oldalni,de annak aki kivisz kell.a haza benzint is allnom nyilvan..a telekocsin semmit sem talaltam aranylag koran indulok konkretan szeptember 16- an es azert esz cuccom boven..a vonat eleg draga hosszu atszallasos..a buszon hanyingerem van..meg hat oda is kell talalnom.. Bocsi, ez nem lustasag utananeztem csak hatha vki volt es jobban atlatja mi a kezenfekvobb..
2014. aug. 20. 06:40
 1/2 anonim ***** válasza:

"de annak aki kivisz kell.a haza benzint is allnom"

Akkor olcsón megúszod!

Normál esetben a benzinen felül van még autópályadíj, + gk. amortizáció, + a sofőrnek az ideje, + a szállása.

Nem is értem??

A vonat drága, a buszon hánysz, autóval meg vigyen ki valaki -a 10 bőröndöddel- a saját költségére??!

2014. aug. 20. 08:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Pár éve mentem Zürichbe Railjet vonattal, az a vonat BP-ről közvetlenül ment és végig haladt Tirolon és több helyen is megállt! Amennyire tudom a mai napig jár és létezik rá ún. Sparschiene jegy, amit esetedben Zürichig meg kéne venni, mert csak pár kiemelt nagyobb városba van, viszont ennek ára mindössze 39 euró!
2014. aug. 20. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!