Hova érdemes manapság kiköltözni külföldre az Eu-n belül?
Még fiatal vagyok, de játszadozom a gondolattal hogy külföldön éljek tovább a közeljövőben.
Olyan országot keresek, ahol:
-tiszta a levegő, környezet
-sok a látványosság, szép természet
-jó az időjárás, nyáron meleg van stb. (nem úgy mint pl. Angliában)
-Nem olyan magasak az árak (mint pl. Norvégiában)
Köszönöm!
Szerintem szamtalan lehetoseged van
-tiszta a levegő, környezet: a tiszta levego nagyvarostol tavolabb tisztabb, hegyekben tisztabb, gyaraktol eromuvektol tavolabb tisztabb, szoval ez inkabb annak a fuggvenye, hogy merre laksz adott orszagon belul; kornyezet tisztasaga emberfuggo, nyugatabbra jobb esellyel tisztabb.
-sok a látványosság, szép természet: Magyarorszagot leszamitva gyakorlatilag barmelyik EU-s orszagnal ezt kipipalhatod
-jó az időjárás, nyáron meleg van stb. (nem úgy mint pl. Angliában): delebbi orszagokban ezt kipipalhatod
-Nem olyan magasak az árak (mint pl. Norvégiában): az arak inkabb a fizetes fuggvenye. Norvegiaban sem magasak az arak, ha megfelelo hozza a beveteled.
Értem, gratulálok utolsó Neked!
Franciaország jó hely, de én inkább valami kisebb lakosságú országot keresek.
Ázsia igen is élhető bizonyos szakmákkal. Amikről tudok az a Tanár és a Szakács. Nem kell égbemenő fizetés, hisz például Thaiföldön 80-100ezerért medencés apartmant bérelsz 5percre a tengerpartról.
A búvároktató is jó szakma Dél-Kelet Ázsiában. Van jó prá búvár-bázis ahol el lehet helyezkedni.
A többi szakmát viszont általában a Thai emberek töltik be.
Nem is hallottam még ottani magyarról aki nem ez a 3 közül dolgozna vagy ne lenne profi pókeres.
Portugáliát nem ajánlom. Van ott egy Portugál ismerősöm és kb magyarországgal egy színvonal. Este 8-tól hajnali egyig és reggel 8-tól délután 3-ig dolgozott. Napi 12 ilyen el....... munkabeosztás mellett felszolgálóként. Épp,hogy megél. Azt kihagytam,hogy van egy diplomája ehhez a jó munkához.
Ő ott született, te még vele szembe is hátrányba lennél.
4,10. Meséld el melyik Ázsiai országban voltál eddig? Én bejártam az össze dél kelet ázsiai országot és nem turistaúton idegenvezetővel 5 napig.
Nem véletlen hogy az öreg nyugdíjasok oda mennek életük hátra lévő részére.
Laosz: Vientiane szebb és tisztább mint Budapest.
Lehet hogy neked és a kérdezőnek nem jön be és ezzel nincs is baj de ne állíts olyat amit nem tapasztaltál meg. Ázsia
a legjobb kontinens és főleg dél kelet Ázsia.
Köszi, Belgium jól hangzik.
Ázsia továbbra sem szimpatikus sajnos.
Nekem ami nagyon tetszene és teljesen megfelelne az igényeimnek az Új-Zéland vagy Ausztrália.
Csak oda elég nehéz letelepedni ha jól tudom, és ahogy számoltam a pontszámokat sem érném el...
Angliában is szívesen élnék, csak ott meg szar az idő...
Kedves 17-es, kerlek ne Europa egyik legkoszosabb varosahoz hasonlitgass.
Ertem, hogy te DK-Azsia megszallottja vagy, de az attol meg a turistaparadicsomokon kivul egyatalan nem erdemes elutazni, plane ottlakni.
Hogyha a kriteriumokat nezzuk, akkor DK Azsia tobb szempontbol nem felel meg.
-tiszta a levegő, környezet: ja az esöerdö közepen tenyleg, de a nagyobb varosokban, ahol egy kulfoldi tud magaval valamit kezdeni, ott nem.
-sok a látványosság, szép természet Ez igaz.
-jó az időjárás, nyáron meleg van stb. (nem úgy mint pl. Angliában) Az igaz, hogy meleg van, de talan tulsagosan is. Es akkor nem beszeltunk a monszunrol, meg a tajfunokrol.
-Nem olyan magasak az árak (mint pl. Norvégiában) Ez is igaz lehet, bar a hotelokra ez nem igaz.
Ja es voltam DK-Azsiaban, Phuket-Bangkok volt az elsö, az nagyon tetszett, masodszorra Kambodzsaba mentem, hat arrol semmi jot nem tudok mondani, leszamitva Angkor Wat-ot, az tenyleg csodalatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!