Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 1 hét múlva párommal nyaralni...

1 hét múlva párommal nyaralni megyünk. Elég hosszú lesz az út,22 óra busszal + 2 óra hajóval. Altató bevétel mennyire jó ötlet?

Figyelt kérdés
Sajnos kitoltunk magunkkal,Corfura csak repülővel érdemes menni,de mivel ez az első közös nyaralásunk úgy gondoltuk megteszi ez is. :) Sajnos a párom nagyon magas,2 méter :D hosszú lábak,sehol se tud kényelmesen ülni,az alvással is gond lesz..gyógyszer ellenes,de mondta,hogy most bevenne valamit,hogy tudjon aludni. Mit ajánlatok? :)
2014. aug. 5. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Megszívjátok!

Sajnos tapasztalatból mondom, mert pont ilyenen voltunk pár éve.

SOHA TÖBBÉ!!

- Az altató az hülyeség!

- A lába biztos, hogy nem fér el, főleg ha az előtte ülő hátra is dönti majd az üléstámláját.

- A 22 + 2 óra, az meg közelebb lesz a 30-hoz a várakozások miatt!!

2014. aug. 5. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Én voltam többször is ilyen hosszú buszos úton, Korfun is. Én jól bírom, igaz nem vagyok túl magas. Ami segíthet: ha tudtok, foglaljatok le konkrét helyet a buszon, ahol nem ülnek előttetek (emeletesen első sor, lépcső mögött). A legtöbb irodánál van erre lehetőség. Bár pénzbe kerül, de a párod magassága miatt megérné.

Altatót felejtsétek el. Éjjel fogtok határokhoz érni, és a legtöbb határőr alaposan megnézi az utasokat. Kimaradtok az éjjeli megállásból, ez pisilés szempontjából gáz lehet.

2014. aug. 6. 22:09
 3/4 anonim válasza:
Én is magas vagyok, bár csak 180 centi, de én sem férek el buszon, sosem alszom egy percet se, mert mindenhogy kényelmetlen. vigyetek elég enni-innivalót, párnát, pokrócot vagy valami meleg ruhát, mert előfordulhat, hogy nyomatják ezerrel a légkondit. Én szoktam még vinni füldugót ha mégis megpróbálkozok az alvással. Legrosszabb utam Brüsszel-Budapest volt, akkor megfogadtam, hogy soha többet busz, de aztán munkából kifolyólag volt szerencsém 36 órás repülőutakhoz, ami hasonlóan kellemes tud lenni. Kényelmes ruha nem árt, ne farmer, vagy rövidgatya, hanem mondjuk valami melegítő legyen rajtatok.
2014. aug. 21. 00:45
 4/4 anonim válasza:
bocs, most látom, hogy kb már nem aktuális :D remélem túléltétek
2014. aug. 21. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!