Jöhet-e büntetés, hogy Ausztriában véletlenül felvitt a GPS matrica nélkül az autópályára?
Mi márciusban voltunk Semmeringen és útközben minket is rávitt a Waze a fizetős S6-os gyorsforgalmi útra.
2 sor kamera alatt is elhaladtunk mire ki tudtunk menni a következő lehajtónál.
Bírság, csekk nem érkezett azóta sem.
Sziasztok!
Én tegnap véletlenül rossz helyen hajtottam le a palyáról...Hegyeshalomig volt pálya matricám de utána nem,nem figyeltem oda igy átkelett mennem a határon,az első lehetőségnél Nickelsdorf felé lehajtottam majd vissza a régi kishatáron,valami kamerás oszlop alatt átmentem...olyan mint Magyarországon útdij ellenőrző kapuk,több kérdésem is lenne....Számithatok-e büntire? Olvastam az az oldalra kommentelőket hogy ASFINAG és a rendőrség ellenőrzi a matrica meglétét....a rendőrség gondolom megállit és úgy gondolom ellenőrzi a matrica meglétét,az ASFINAG milyen módon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!