Hogyan láthatnék világot?
19 éves vagyok, friss érettségis. Az elmúlt pár hónapot és a következő párat is munkával fogom tölteni. Egy évet kihagyok a továbbtanulás kezdésével, ugyanis céltalan vagyok. Valami olyan lehetőséget keresnék a következő 1 évben ( akár napokra, hetekre, hónapokra ) amivel világot láthatok, embereket ismerhetek meg, szélesíthetem a látóköröm és talán nekikezdhetek majd valaminek amit valóban szeretnék. Viszont anyagilag nem tudnék magamnak csak úgy finanszírozni 2-3 hetet mondjuk egy idegen országban, szállással, ellátással, utazással plusz programokkal, hogy ne csak céltalanul bolyongjak a városban. Jelenleg ugye nem vagyok tanuló, így az iskolámban nem tudok érdeklődni, illetve az eddigiben nem is volt semmi ilyen lehetőségem. A munkámból valamennyi önrészt tudnék fedezni, de közel sem annyit mint amennyit egy ilyen út követel. Nem tudom milyen lehetőségeim lennének. Gondolok itt szervezetekre, vagy bármire aminél utána érdeklődhetnék.
Jól beszélek angolul és németül. Mindenre nyitott vagyok, mert nem egy potya nyaralást akarok leakasztani.
1-2 évet dolgozol és:
Fél-1 éves szerződéseket kötnek az emberekkel. Utána ha hazajössz, tudsz tanulni és itthon dolgozni.
Ha több érdekel, írj privátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!