Ha csinálnék egy kalózhajót akkor mehetnék vele tengeren? Hány forint lenne ez?
Milyen tengeren? Adrián vagy a világóceánon? Nem mindegy. Mi az, hogy modern dolgok nélkül? Vitorlás lenne? Arra kell segédmotor, ha nincs, hogyan mész ki szélcsendben a partra, ha baj van? Felőlem énekelhettek szovjet énekeket is, ez már huszadrangú kérdés.
Ez az egész egyébként egy meggondolatlan zagyva baromság. Látszik, hogy semmit sem tudsz a tengerről. Bevallom én sem vagyok tengerész, de még dunai/balatoni hajós sem, tengert eddig csak nyaraláson láttam, de azért van annyi tájékozottságom a világról, hogy tudjam, hogy ez nem ilyen egyszerű, hogy szerzel egy 15 méteres lélekvesztőt, kimész a haverokkal az óceánra egy "vészhelyzet telefon,rádió vagy ilyesmi"-vel aztán kalóznótákat énekelsz.
Inkább a Balatonon kalózkodjatok, mondjuk vizibiciklivel, mert még egy balatoni hajósvizsgára se elég ez a színvonal...
2#
Nem mondtál pénznemet, de jól mondtad.
Néhány száz-ezer eurótól ( 30-50 millió Ft ) lehet venni ilyen hajót, házi tákolmányra nem valószínű, hogy adnak engedélyt.
Ja igen, az engedély a hajó vezetésére fél-1 millió Ft és felette van ( tó, folyó, tenger, óceán, akkor nem mindegy melyik tenger, melyik óceán, stb. ), ill. a hajó papírjai 2-5 millió Ft-nál kezdődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!