Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha csinálnék egy kalózhajót...

Ha csinálnék egy kalózhajót akkor mehetnék vele tengeren? Hány forint lenne ez?

Figyelt kérdés
Egy kicsi hajóról lenne szó.KB 15m. Kalóz énekeket énekelnénk, modern dolgok nélkül élnénk, Csak 1 vészhelyzet telefon,rádió vagy ilyesmi.Kell erre engedély? hány ft?

2014. júl. 18. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen tengeren? Adrián vagy a világóceánon? Nem mindegy. Mi az, hogy modern dolgok nélkül? Vitorlás lenne? Arra kell segédmotor, ha nincs, hogyan mész ki szélcsendben a partra, ha baj van? Felőlem énekelhettek szovjet énekeket is, ez már huszadrangú kérdés.

Ez az egész egyébként egy meggondolatlan zagyva baromság. Látszik, hogy semmit sem tudsz a tengerről. Bevallom én sem vagyok tengerész, de még dunai/balatoni hajós sem, tengert eddig csak nyaraláson láttam, de azért van annyi tájékozottságom a világról, hogy tudjam, hogy ez nem ilyen egyszerű, hogy szerzel egy 15 méteres lélekvesztőt, kimész a haverokkal az óceánra egy "vészhelyzet telefon,rádió vagy ilyesmi"-vel aztán kalóznótákat énekelsz.

Inkább a Balatonon kalózkodjatok, mondjuk vizibiciklivel, mert még egy balatoni hajósvizsgára se elég ez a színvonal...

2014. júl. 18. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:
20 millió körül már lehet hogy tudnál venni egy hajót ami erre alkalmas, de inkább 40
2014. júl. 18. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:

2#

Nem mondtál pénznemet, de jól mondtad.

Néhány száz-ezer eurótól ( 30-50 millió Ft ) lehet venni ilyen hajót, házi tákolmányra nem valószínű, hogy adnak engedélyt.

Ja igen, az engedély a hajó vezetésére fél-1 millió Ft és felette van ( tó, folyó, tenger, óceán, akkor nem mindegy melyik tenger, melyik óceán, stb. ), ill. a hajó papírjai 2-5 millió Ft-nál kezdődnek.

2014. júl. 19. 00:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat meggondoltam magam, max ha lesz annyi pénzem. 1. válaszoló lenyugodhatnál. csak egy ötlet volt. Az összes többi válaszolónak köszönöm hogy az első válaszoló-tól eltekintve normális és hasznos válaszokat kaptam.
2014. júl. 19. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!