Milyen repülő az, ami csak 10 ezer forint?
Figyelt kérdés
Londonba találtam olyan jegyet adni csak 10ezer ft.. Az milyen repülő? Egy átlagos út mennyi Londonba?2013. márc. 4. 19:18
2/13 anonim válasza:
tízezer forintos repülő az repülőmodell
tízezer forintos repülőjegy meg fapados, ahogy írták is
4/13 anonim válasza:
Oda-vissza 20-30e között általában ki lehet hozni feladott csomag nélkül.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy hogy vannak :D.. Mennyibe kerülne ez összesen egy oda vissza út? Hány forint? A nem fapadoson, hanem egy normális gépen? Csomag, az egy hátitáska lenne.
2013. márc. 4. 21:57
7/13 A kérdező kommentje:
Nem úgy értve.. Hanem nem fapados.
2013. márc. 4. 22:51
8/13 anonim válasza:
mert nem jo neked a fapados?
foleg, ha csak egy hatizsakkal mesz.
British Airwaysre foglalhatsz 60.000ert, fapadosra a feleert, vagy meg kevesebbert.
9/13 anonim válasza:
Én tegnap vettem jegyet kb. 4 ezer forintért Londonba per fő per irány. (Az illetékes baromságot remélem csak viccből írta be valaki és ő se gondolta komolyan...)
A fapados pedig ugyanúgy normális repülő, mint bármelyik másik. Csak itt azért fizetsz, amit tényleg igénybe veszel. Ha nem adsz fel csomagot, akkor nem kell azt megfizetni. Ha nem akarsz kajálni a gépen, akkor nem kell érte fizetni, stb.
10/13 A kérdező kommentje:
Csdl megkérdeztem hogy az mennyibe kerülne....
9. Tudnál linkelni? :)
2013. márc. 5. 06:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!