Ormi márkájú bőrönd ki fog bírni 1 utat repülőn a poggyászban, Debrecentől Londonig (Wizzair)? Állítólag összetörik a bőröndöket, de most nem telt jobbra. Tapasztalat?
Az mindegy milyen távolságra utazol (átszállás nélkül).
A bőrönd a konténerbe (vagy a gépbe, ha nincs konténer) rakodáskor és érkezéskor a futószalagra rakáskor sérülhet.
Nekem közel 100 út alatt egyszer tépték le a fülét 30 évvel ezelőtt a bulgárok. Más gondom nem volt és nem drága bőrönddel utaztam.
Bőröndömet egyszer nyitották ki, amikor lemaradt a gépről Mexicóba menet, de előírás, hogy ha az utas nem repül a cuccával, akkor mind ki kell nyitni, így járt az egész csoport minden tagja. Szerencsém volt, még a "vászontarisznyán" lévő számzárast is elfelejtettem bezárni, így semmi sérülés. Rosszul jártak a Samsoniteosok
mert az ugye nehezem nyitható, de megtették....
Rosszul jártak puha bőröndös fóliások is, mert azzal a mozdulattal, amivel késsel felvágták a fóliát, volt akinek a puha falat is (szándék nélkül ugyan), de megsértették.
Ez már csak az én hozzáállásom és gondolatom: nem fóliáztatok nem hívom fel a figyelmet, hogy értékes dolog van benne, semmi értéket, tárgyat nem rakok bele, ami után nagyon sírnék.
De sokan otthon fóliázzák be, úgy adják fel.
Ki hogy gondolja, teszi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!