Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék Németországban,...

Hogyan tudnék Németországban, Ulmban illetve Neu Ulmban munkát találni?

Figyelt kérdés
Szeretnék Németországban dolgozni, azon belül Ulm illetve Neu Ulmban! hogyan tudnék gyorsan munkához jutni? Valaki tudna ajánlani valamit? Gondolok konkrétan: segédmunkára, takarítói munkára, gyári munkára, raktári munkára! Német nyelvet tanulgatom, angolból tudok jobban igazából, de ha jól tudom akkor ez nem mindenhol követelmény! Esetleg valakinek valami ötlete, vagy tanácsa neki indulásnak??? Köszönöm szépen előre is a normális válaszokat!

2014. júl. 13. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért pont Ulm? Csak ráböktél a térképre? Ez így nem fog menni. Országos szinten keress állást, az a biztos. Németet tanuld, az kell, nem az angol.
2014. júl. 13. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Ulm jó választás, azon a részen szeretik a magyarokat, ugyanis a legtöbb magyar sváb falu/város lakosai eredetileg erről a környékről származnak. Nem véletlenül ezen a részen (Bayern és Baden-Württemberg) vannak a magyar városok testvérvárosai is.

Szóval el tudom képzelni, hogy itt kicsit könnyebb dolgod lehet, ugyanakkor illene németül tudni, ha már Németországban akarsz élni...

2014. júl. 13. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Utolsó: ez a testvérvárososdi Nèmetosztágban nem igazán ismert, ez tipikusan magyarországi szokás.

Senki nem tudja, hogy milyen testvérvárosok vannak Magyarországon és semmivel sem szeretik jhobban ott a magyarokat, mint bárhol máshol (azaz enyhén szólva is nem rajonganak értük)

Nyelvtudás nélkül semmi értelme belevágni a kinti munkakeresésbe. Ha igazán oda szeretnél jutni, akkor megkeresed a város honlapját és úgy keresel munkát

2014. júl. 13. 18:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem ráböktem! az már magán dolog mért pont oda szeretnék! a lényeg a lényeg hogy lenne munka. az volna a munkám hogy a bárban kéne lennem, és a megrendeléseket fogadnom, illetve vendégeket ki szolgálnom! szerintetek ez mennyire nehéz? tulajdonképp a pincér vinné ki az italokat amiket én tőltök ki! kicsit parázok tőle. vagy ez természetes?
2014. júl. 27. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!