Németországban nehéz munkát találni nagyobb városban?
Elég jól beszélem a németet és szeretem is...Mondjuk sima érettségim van és az a kérdés, hogy kint valami gyárban mennyi esélyem lenne valami munkát kapni? Ott is nagy a munkanélküliség? Mondjuk Hamburg, Köln...iparilag nagyobb városokban?
Köszönöm!
Szia! Remélem, hogy nem haragszol ha privátban írok és ígérem semmilyen kérést nem kérek szóval csak kérdeznék pár dolgot ha megengeded.
Kb mennyi az az indulótőke? És ha én csak a hulladékhoz értek az akkor szerinted veszett dolog kint? És mennyire érdekli a németeket az iskolai papír? Nekem csak technikusim van...:( Csak ennyit szerettem volna kérdezni. :)
Köszönöm türelmedet! :)
Szia. A munkakeress nem nehéz, főleg a nagyvárosokban, mint Berlin vagy Hamburg.(Az utóbbiban élek)
Viszont a lakáskeresés már bonyolultabb. Ha gondolod ennek leírom a menetét priviben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!