Hova mennétek 1 millióforintból ketten nyaralni vagy telelni?
Tavaly Jamaicán voltunk ennyiböl ketten, 2 hét, all inclusive, 5 csillagos szálloda(ország kategóriája szerint, szerintünk kb 4 csillagos volt). Voltunk 3 napot egésznapos kiránduláson, a többin feküdtünk a parton, de a szállodának sok programaja volt, így nem unatkoztunk.
Szóval idén is ilyesmit akarunk, vagy lehet olyan hogy 1 hét kör út egy hét lazítás. De 4000€-nál nem szeretnénk többet költeni.
Várom az ötleteket.
én Madagaszkárra mennék vagy Ausztráliába, az állatvilág miatt!
irigyellek nagyon...
Jó utat!
Szia!
Hú most nagyon sok irigykedő és gonosz választ fogsz kapni sajnos. De, szerintem ha megtehetitek, akkor menjetek, én is mennék. Én nagyon szívesen mennék Észak-Amerikai hátizsákos utazásra. Busszal, stoppal, vonattal...bejárni egész Amerikát és Kanadát.
Jó utat!
Micsoda észveszejtő probléma.
Adja isten, hogy minél több embernek legyen ekkora gondja.
Egyiptom?
Na jo az alom utazas nekem Hawai lenne,de azt nem tudom mennyibe kerül,biztos joval többe 4000 euronal...
Mallorca is nagyon jo hely.
Áruld már el légyszíves, hogy miből van neked 1millió forintod 2 hetes nyaralásra mert nekem azért egy évet kell dolgoznom úgy, hogy abból eszek és abból fizetem a rezsit meg mindent.
Ez csak egy szimpla kérdés mert Én örültem, hogy nyáron el tudtam menni 30000 ft-ból egy hétre.
Sheychelle, Bali, Bahamak persze ezek 1 millabol kb 5-6 napra ertendo arak.
Egyitpomban 1 millabol elnyaralsz 1 evet is 5 csillagba haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!