Útitársat keresek belföldön vagy akár külföldön való gyalogos, stoppos utazáshoz, kalandozáshoz. Ki tart velem?
Figyelt kérdés
Célom, hogy ezek az utak egy vagy akár több hétig is tartsanak, valamint a minél szabadabb életkörülmények mellett való lét, pl: sátrazás és minden egyéb olyan dolog ami a civilizációtól távol esik.19 éves fiú vagyok, útitársnak pedig bárkit szívesen látok nemtől és kortól függetlenül.2014. júl. 1. 23:08
1/3 anonim válasza:
Mikorra tervezed az indulást? Kizárólag természet vagy városok is a célok között vannak?
2/3 anonim válasza:
érdekes.én is imádom a természetet távol mindentől.ellentétben egy városnézéssel meg ilyesmi azt utálom.
de felvet néhány kérdést.mibe kerül ez?mert anyagilag nem vagyok eleresztve.dolgozni nem lehet addig enni meg mégiscsak kell.
aztán a biztonság.hova lenne ez az út?van ahol ilyen olyan okokból nem biztonságos.meg ugye a bizalom egymás felé.egy idegenről hogyan döntsem el hogy nem belez e ki az erdő közepén és kapar el?elötte nem árt kicsit ismerkedni.egyébként irhatsz beszélhetünk róla. európában van értelme így körülnézni.magyarországot már eléggé bejártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!