Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ezek közül az orszagok közül...

Ezek közül az orszagok közül ti melyikbe mennetek nyaralni? Miert?

Figyelt kérdés
Franciaorszag, Törökorszag, Bulgaria, Görögorszag, Horvatorszag, egyipton, Kanada.

2014. jún. 26. 19:58
1 2
 11/18 anonim válasza:
Kanadába! Tavaly ott voltunk nyaralni a családdal és annál jobb hely szerintem nem nagyon van a világon :))
2014. jún. 28. 11:42
 12/18 anonim válasza:
52%
Mindenképpen Egyiptomba mennék. A last minute utak viszonylag ulcsók és természetesen a korallzátonyok miatt mennék vissza. :)
2014. jún. 28. 14:45
 13/18 anonim válasza:
52%

Fu szerintem ezeket nagyon nehéz összehasonlítani. Nincsenek egy kategóriába, ár, tengerpart, látnivalók szempontjából se. :)

Görögországban voltam sokszor, ( kréta corfu rodosz)

Horvátországban is túl sokszor

Franciaországban is, Párizsban és a tengerparton is.

Idén Egyiptomba és Bulgáriába megyünk, ezért is talaltam rá a kérdésedre mert Bulgáriára kerestem rá :)

Görögország: gyönyörű tengerpartok, eldugott szép helyek amiket felfedez az ember, a természet és a kultúra is tartogat sok látnivalót

Horvátország: semmi különos, de olcsó es közel van, túlzsúfolt, nekem nem tetszik

Fr.o.: Párizs szép de azt mindenki tudja ha más nem filmekről, ennek megfelelően drága is persze, Franciaország déli része szintén nagyon szuper, Monacoba is érdemes benézni ha arra jár az ember, látnivalók is vannak, de engem nem annyira ragadt meg úgy az ár érték arány miatt sem, ráadásul annyira nehéz a kommunikácio mert angolul nem beszelnek, nincs egy angol étlap az etterembe stb (persze lehet hogy csak pont kifogtuk)

Szóval nekem ezek közül Görögország nyerne.

Idén Bulgáriába bulizni megyünk,ezen kívül semmi jóra nem számítok de remélem pozitívan csalódok.

Egyiptomba pihenni, mivel nem nagyon lehet túl sok mindent csinalni Egyiptomba de a 4-5*os szállodák nagyon olcsók arra h pihenjen az ember, esetleg 1-2 programra elmenjen (hajózás, búvárkodás) arra jó. A Vörös tenger ráadásul gyönyörű.

Még ezeken kívül Montenegróra lennék még én nagyon kíváncsi, sok ismerősöm nagyon dicséri, csak sajnos repülő nem megy Magyarországról csak átszállással így az nekünk kikerült a kalapból idén, de egyszer remélem eljutok :)

Még Jordániát javaslom ha Egyiptom érdekel téged vagy tetszik neked akkor az is fog. Holt tenger stb.. szavakba önteni nem lehet olyan csodálatos Jordánia.

2014. jún. 28. 17:48
 14/18 anonim válasza:

2012-ben voltunk Törökországban és idén is megyünk.

Szerintem fantasztikus hely:) Sok nevezetesség van, szép tájak, meleg tenger, iszonyat meleg és párás levegő, és persze alagútszerű helyeken bazárok:D Mi Antalyaba megyünk idén is, nagyon sok szálloda van és három fő részére 230E mindenestül:) Szerintem megéri;)

2014. jún. 29. 00:35
 15/18 anonim válasza:
előző vagyok és nem alagútszerűt hanem labirintusszerű szerettem volna írni:D
2014. jún. 29. 00:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Kanada eléggé kakukktojás. Ha lenne rá pénzem azt választanám, a tengerparti országok közül pedig Franciaországot. Görögországban, Horvátországban és Bulgáriában már voltam. Utóbbi tengerpartja nem tetszett, jellegtelen, tömegnyomor van. Bulgária tengerparton kívüli területe érdekesebb és szebb. Horvátország partvidéke az egyik legszebb Európában!
2014. júl. 5. 23:00
 17/18 ppetrus válasza:
52%

Törökországot nagyon ajánlom......az unokatesóm kint él a férjével Törökországba, és csupa jót mondtak róla, nagyon jól érzik magukat, és az emberek is nagon kedvesek, bár mondjuk ők Isztambulba élnek, de ha piheni akarsz, és tengert akarsz akkor Törökország.

Egyiptom is jó, de egy egyiptomi barátom mondta, hogy Hurghada biztonságosabb mint magyarország, de Kairó és Alexandria nagyon veszélyes, ugyhogy oda ne igazán menj.

Én még Jordániába mennék el, de ott Körútra érdemes menni, de ha nem akarsz olyat, és tengert szeretnél, akkor ne Aquaba-ba menj, mert ot kikötő van, és nincs strand. Ráadásul Petra gyönyörű.

2014. júl. 6. 09:48
 18/18 ppetrus válasza:
52%

Horvátországgal az a baj, hogy oda még az ágyneműt is vinni kell, meg ott magadra ell főznöd, mert nincsenek all inclusive hotelek, de ha van is akkor nagyon kevés...

Én gy tudom, hogy franciarszág drága, de nagyon szép ország.

Görögországról pedig az ,hogy a görög emberek elég igénytelenek, én kétszer is voltam, és négy csillagosban.

Bulgária szép hely, főleg az Aranypart, a víz az kristálytiszta.

Kanada is szép hely, nem tudok róla rosszat mondani.

2014. júl. 6. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!