Milyen országnak az előhívószáma a +35? Nem szimpla kérdés, fura háttértörténet is lesz.
Engem is szintén hívtak (+35722030282)
online forex és CFD kereskedésről szól amiben egy számlát kell nyitni egy londoni bejegyzésű banknál pontosabban a Royal Bank of Scotland-nál -ami volt már veszteséges és kapott már sok száz millió fontos bírságot is-
a cég ciprusi bejegyzésű, de londoni központú
én inkább kerülném velük a kapcsolatot bármilyen formában is mert nem kerek a történet amivel próbálják az embert beetetni
Nocsak. Ma csörgettek erről a számról: +357 99 279466. (akkor elvileg ciprusi)
Nem vettem fel, de ahogy kinyomtam, azonnal (tehát furán automatikusan) hívott a +357 96 311639 szám, később vettem észre, hogy nem ugyanaz. Azt is kinyomtam - ezek szerint még jó, hogy nem kockáztattam meg, hogy felveszem, hátha ez életem hívása.
Engem az előbb hívtak a +353.., Írországból, valami cash -ről beszélt az ipse, amikor megkérdeztem:
- What would you like?
letette. Nem hívtam vissza. Azért vettem föl egyáltalán, mert a napokban a Samsung angliai portálján hagytam üzenete távirányító helyettesítés kérdésében és azt hittem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!