Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mik a tapasztalatok a Timeshar...

Gy.Ata kérdése:

Mik a tapasztalatok a Timeshare Market Kft -val üdülési jog viszont értékesítés témában?

Figyelt kérdés
Én sajnos szerződtem velük, amit a törvényes határidőn belül aztán felmondtam, mert több dologban nem volt korrekt a cég. Viszont azóta sem utalták vissza a belépéskor beszedett összeget,ahogy ígérték, és telefonon is elérhetetlenek.Szerintem óvakodni kell tőlük. Van valakinek pozitív tapasztalata velük, vagy hasonló cégekkel?
2014. jún. 20. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Korrektnek és törvényesnek lenni merőben eltérő dolgok. Ezt tanuld meg.

Az, hogy valamit megígérnek, és az hogy mi áll a szerződésben amit közös akarattal aláírtatok, ez szintén nem feltétlenül fedi egymást.

Ha nagyon őszinte tanácsot szeretnél kapni, soha többé ne vegyél üdülési jogot, és erről beszéljél le mindenkit. Mindig minden fórumon.

Soha ne hidd el, hogy vannak olyan megváltó cégek, amelyek majd megoldják a te 99 évre nyakadba vett üdülési jog terhedet. Mert ők is csak lehúznak.

Ha nagy a baj, keress egy rendes ügyvédet, de a legegyszerűbb az lenne, ha belátnád, lényegében elbuktad az összes befektetett pénzt, és megpróbálnád valahogyan nagyonnagyon áron alul eladni te magad.

2014. jún. 20. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos további költségeid lesznek minden évben!!
2014. jún. 20. 13:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az infókat! Szerencsére csak 20E előleget fizettem, de nem üdülési jog vételért, hanem a meglévő értékesítésére. Ez a 20E van bukóban. Az adott 5 nap felmondási időn belül, írásban tértivevényes levélben felmondtam, de csak hamukál a cég, hogy visszatéríti az előleget.
2014. jún. 21. 21:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Pozitív fejlemény, mégis visszautalták, a bukóban lévő 20E Ft-ot.
2014. jún. 23. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!