Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Németország vagy Magyarország?

Németország vagy Magyarország?

Figyelt kérdés

Ti hol élnétek szívesebben, Németországban vagy Magyarországon? Miért pont ott? Mi szól mellette és ellene, ami miatt így döntenétek?

A kérdést, azért vetettem fel, mert szeretnék Németországba költözni, és érdekelnének a vélemények, ki mit gondol erről.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2014. jún. 13. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
En anno a magyar igazsagszolgaltatas es az egeszsegugy, az ember nemtorodomsege, az allam bacsira hagyatkozas miatt jottem el. Ezek azota sem javultak... sot... es nem ugy tunik hogy fognak.
2014. jún. 13. 22:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi 9 eve elunk Nemetorszagban, es szeretunk itt elni. De mi szerettunk Magyarorszagon is. Szerintem nagyon egyenfuggo, hogy kinek mi jon be jobban, es ki milyen szempontokat tart fontosnak.

Amig nem probalod ki sajat magad, ugysem fogod tudni a sajat valaszod a kerdesre.

ha menni akarsz menj, aztan ha nem jon be mindig van visszaut.

2014. jún. 13. 23:08
 3/4 tibor215321 válasza:
sziasztok! előző válaszadó tudnál mondani egy összeget amivel érdemes kimenni családostól? tervezzük mi is főleg hogy bejött egy nagyobb összeg csak nem tudom elég lenne e. 3gyerekünk van barátnőm van kinn Rottweil- Baden Wüttemberg környékén egy kis városban de nem bízom senkiben. köszi!
2014. jún. 17. 19:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok, ha gondolod irj privat uzenetet, aztan megbeszeljuk, hogy pontosan mit szeretnel tudni.
2014. jún. 18. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!