Ti interneten hol foglaltatok eddig szállást/komplett utat?
Az úti cél még nincs pontosan kiválasztva, de mindenképp tengerpartra szeretnénk menni.
Sok átverést hallani a netes foglalások körében,ezért kérdezem,hogy mi az ami megbízható és az áraik nem az egekben vannak.
Köszi :)
"Sok átverést hallani a netes foglalások körében"
Nem tudom mire gondolsz, én nem hallok ilyet, igaz többnyire olyanokkal beszélek, akiknek megvan a magukhoz való eszük, nem hagyják magukat átverni. :)
Nagy elismert oldalakkal semmi bajod nem lesz.
Én foglaltam már bookingon is, airbnb-n is, semmi gond nem volt egyikkel sem.
Repülőjegyet jókor j áron valamelyik fapadostól érdemes venni.
Szállást nyugodtan folalhatsz a booking-on, bár szerintem középszerű oldal.
Itt van kb 28 másik hasonló is:
"Sok átverést hallani a netes foglalások körében"
Igen, csak éppen a bérlők szokták átverni a szállásadókat!!
booking.com-ot felejtsd el, az a múlt, olyan mint régen az utazási irodák
az airbnb.com-ot nézd meg, ez most a legjobb
"booking.com-ot felejtsd el, az a múlt, olyan mint régen az utazási irodák
az airbnb.com-ot nézd meg, ez most a legjobb"
Nem egy kategória a kettő. Bookingon többnyire hivatalos, jobb szállások vannak. Airbnb kevésbé hivatalos, sokszor csak valaki kiadja a saját szabadon álló szobáját, sőt olyan is van, hogy a házigazdával egy szobában kell lenned. :)
Én szeretem az airbnb-t mert tényleg nagyon olcsó sokszor, de azt azért tudni kell, hogy booking és airbnb az jellemzően nem ugyanaz a kategória. Mindkettőnek van létjogosultsága.
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként nekem tavaly pont a booking.com-mal volt egy kellemetlen esetem. A szállás szinte teljesen más volt, mint amit meghirdettek. Ment a telefonálgatás etc, a vége az lett, hogy mivel aludnunk kell valahol, elmentünk egy másik hotelbe. A pénzt persze nem láttuk viszont (mert mi tudatlan,első utazók előre fizettünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!