USA vs Anglia? Ti hova vándorolnátok ki legszívesebben?
Figyelt kérdés
Hol lehet többet keresni?Hol nagyobb a munkanélküliség?És az országokon belül melyik városokat dicséritek(hol a legjobb megélni)?#város #utazás #fizetés #Anglia #Amerikai Egyesült Államok #lakni #munkanélküliség #kivándorlás #dicséret
2014. máj. 29. 11:04
11/15 ladylatex válasza:
Sokat nem segítek a válaszommal, de azért leírom. :D Én nagyon "USA fan" vagyok, és hiszek az american dream-ben, talán azért, mert még sosem volt szerencsém kijutni. Évek óta ez az álmom, én egy nyüzsis nagyvárosban és egy kis kertvárosban, vagy akár egy farmon is tökéletesen ellennék, mert magyamat ismerve -és a végtelen naivitásomnak köszönhetően- csak az lenne bennem, hogy "úristen, amerikában vagyok!" :D szeretném európát is bejátni, és egyre jobban érdekel új-zéland is. bár repülővel nincs távolság, mégis nagyon messzinek érzem az usat és ausztráliát, új-zélandot is, ezért sosem gondoltam igazán komolyan arra, hogy elinduljak. remélem egyszer sikerül majd rávennem magam, de egyelőre annk is örülnék, ha megismerhetném európát. ha elindulnál amerikába, sok sikert kívánok hozzá! :)
12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon pozitivan es jol gondolkodsz,en is szeretek utazgatni,es jonak hangzik ez a nagyvarosi kertvaros is(pl.New Yorkban) :D
Es en is sok szerencset kivanok neked es remelem kijutsz USA-ba. :)
2014. jún. 1. 19:08
13/15 anonim válasza:
Eswatini, azon belül Hhohho, valószínűleg Mbabane!
14/15 anonim válasza:
Az államok harmadik világi ország. Nincs egészségbiztosítás, nincs szülési szabadság, nincs támogatás gyermekvállalásra, minden iszonyatosan drága, a fiatalok nem tudnak lakást venni, bérelni is csak szobatársakkal. Bárhová mész 20-25% borravalót kell adni. Aki nem fehér, meg mindig szisztematikus rasszizmussal áll szemben. Az embereket jobban érdekli az, hogy vehessenek fegyvert, mint az ezernyi gyerek, akik fegyver általi halált halnak minden évben. A nők másodrendű állampolgárok, néhány államban halálbüntetést kapnak, ha abortuszra mennek. A várandós nők halálozása duplája emelkedett az abortusz szigorítások miatt.
15/15 anonim válasza:
2-höz: Szerintem Anglia egyedi és ettől nem feltétlenül konzervatív. Persze innen nézve kényelmetlen és nekünk lenne jó a változtatás, de náluk meg ez a normális. Mi meg a japánokkal együtt elől hordjuk a vezetéknevet és ez másoknak nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!